8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Homeopatická léčba aneb jak šetrně na obtíže

26. 06. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Poznáváme homeopatii
Podtitul: Jak se léčit šetrně
Autor: Kateřina Formánková
Nakladatelství: Grada
Rok vydání: 2009
Rozměry: 144 x 206 mm
Počet stran:136 str.
Cena: 80 Kč

Knížka určená pro každou domácnost vyzdvihuje výhody a možnosti léčby homeopatiky, přípravky, které využívají přírodních látek ve velmi malých dávkách, a tím působí šetrně a léčí s ohledem na momentální zdravotní stav. Každý pacient jistě velmi uvítá skutečnost, že nemají žádné známé vedlejší účinky. Kniha poukazuje na využití homeopatik při léčbě bolestí, horních dýchacích cest, infekčních onemocnění, při léčbě gynekologických problémů, v těhotenství a při porodu. Doporučí homeopatika pro kojence, batolata, školáky i dospělé a poradí, jak sestavit domácí homeopatickou lékárničku.

poznavame-homeopatii

Kapitoly:-    Proč se léčit homeopaticky
-    Léky na běžná onemocnění
-    Domácí lékárna

Ukázka z knihy Poznáváme homeopatii:

Možnosti homeopatie v prevenci
Homeopatie je metoda, kterou bychom měli co nejvíce využívat právě v prevenci a v úplných začátcích onemocnění. V těchto případech má rychlý efekt a vynikající výsledky. Kde všude v prevenci můžeme homeopatick léky použít? Je to především v těhotenství a při porodu.
V kojeneckém věku má homeopatie v prevenci své místo, zejména v období očkování, kdy homeopatické léky pomáhají imunitnímu systému dítěte zvládat větší zátěž.

Cestování
V dnešní době mnoho lidí cestuje do rozličných zemí světa, kde hrozí různá onemocnění. V případě, že se chystáte navštívit Egypt a arabské země, doporučujeme po celou dobu pobytu užívat lék Oscillococcinum 1x denně 1 dávku. Tento lék výrazně posiluje obranyschopnost organismu a působí jako prevence průjmových onemocnění, viróz a také infekční žloutenky.
Pokud letíte do ciziny letadlem a špatně snášíte samotný let, velmi dobře působí lék Borax 9 CH (užívá se při špatném snášení výšek, houpaček a kolotočů či rychlé změny polohy těla).


Tuto knihu Poznáváme homeopatii koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

PetraC
ChytráŽena.cz
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !