Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I kluci mohou vyrábět dekorace!

16. 03. 2022 | Výchova
-Komerční sdělení-

Možná jste o tom už přemýšleli, možná, jste i hledali, ale stále tápete. Hledáte zábavu pro vašeho syna? Chcete, aby kreslil, maloval, vystřihoval nebo třeba lepil modely aut a letadel? Ta poslední varianta je to, co potřebujete! Aktivita a výzdoba jeho pokojíčku, která vypadá dobře i v očích návštěv!

Bývá samozřejmé, že synovi ukazujete vše a zjišťujete, která z aktivit ho bude bavit.  Takže s ním zkoušíte kreslit, malovat, modelovat z plastelíny, zkrátka vést ho k rukodělným činnostem. Když je v předškolním věku, dělejte s ním různé projekty, půjčujte mu nůžky, lepidlo, fixy, barvy a seznamujte ho se vším. Není to pro každého špunta, některé prostě baví běhat, kopat do míče, zkrátka být v pohybu! Ale pokud u svého syna pozorujete zájem a nadšení, se kterým tvoří, máte „zaděláno“ na aktivitu, která vyžaduje určitou zručnost a trpělivost a tou je lepení plastikových modelů. Plastikový model letadla, tanku, lodi nebo třeba auta začnou v mladším školním věku zajímat snad každého kluka.

I kluci mohou vyrábět dekorace!Máte od svého syna každý den ze školky nálož nových výkresů a vy už nevíte, kam je dávat? Pořád by maloval a maloval. Ukažte mi jinou činnost a tou je lepení plastových modýlků. A když třeba osmiletého kluka přestanou bavit angličáky a rázem jsou volné plochy skříněk a poliček, kde po nich zbylo prázdné místo, je čas na seznámení se s plastikovými modely. Na lepení modýlků nikdy není pozdě!

Existují modely odlišené náročností věkem, proto se nemusíte bát, že sestavování a lepení bude na vás, nicméně supervizi tato činnost ze začátku vyžaduje. V e-shopu, který se plastikovým modelům věnuje, najdete i skládací auto na dálkové ovládání nebo model popelářského auta k sešroubování plastikovým šroubovákem, které jsou vhodné už od čtyř let. Modely letadel mohou skládat už osmiletí kluci – můžete si zvolit přesně takovou stavebnici, která je pro věkovou skupinu určena. Na své si přijdou i starší kluci a tatínkové – milovníci světových válek nebo Star Wars. Motorky nebo lokomotivy a helikoptéry, které jsou v nabídce, nadchnou každého kluka a i svému partnerovi uděláte radost.

Čte-li tenhle článek žena, která má vkus a v oblibě design, tak musí uznat, že tyto detailní modýlky mají něco do sebe. Pokud tedy hledáte dekorace, které by oživily a zútulnily pokojík vašeho syna, plastikové modely tím hledaným vskutku jsou. A když se k tomu přičte i fakt, že má aktivitu, která rozvíjí jeho zručnost a logické myšlení, je to vítězství!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !