8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak docílit dokonalých rtů? Sáhněte po lesku na rty!

7. 09. 2023 | Krása
-Komerční sdělení-

Lesky na rty jsou v kosmetickém světě skvělým produktem, který vašim rtům dokáže dodat jas a zároveň zvýraznit jejich přirozenou krásu. Dokáží nejen opticky zvětšit objem rtů, ale také poskytují jejich hydrataci a ochranu. Prozradíme vám pár tipů, jak dosáhnout elegantního a svůdného vzhledu vašich rtů a po jakém lesku určitě stojí za to sáhnout!

Jak na dokonalé rty?


Před aplikací lesku, konturovací tužky nebo rtěnky je důležité dokonale připravit pokožku rtů. Čas od času tak odstraňte odumřelé buňky pomocí jemného peelingu a následně naneste hydratační balzám na rty. Ten nechte působit alespoň pár minut. 

Jak docílit dokonalých rtů? Sáhněte po lesku na rty!Dalším krokem je výběr správného odstínu lesku. To je pro dosažení dokonalého vzhledu klíčové. Zatímco světlé odstíny opticky zvětší rty, tmavší odstíny dodají dramatičtější vzhled. Volba odstínu by měla ladit s vaším make-upem, barvou oblečení nebo příležitostí, na kterou se připravujete. Aplikace lesku na rty je pak obvykle velmi jednoduchá. Začněte jej aplikovat na střed rtů a postupně nanášejte směrem k okrajům. Pokud chcete dosáhnout vizuálního efektu plnějších rtů, můžete použít techniku konturování. Použijte světlejší odstín konturovací tužky a naneste ji na střed rtů. Tímto způsobem budou středy rtů zdůrazněny a vytvoří se dojem plnosti. Pro zvýšení trvanlivosti lesku na rtech můžete použít tenkou vrstvu pudru na rty. Stačí jemně přiložit papírový ubrousek na rty a přes něj přesypat malé množství pudru. Tato technika pomáhá udržet lesk na místě a zabraňuje jeho rozmazání. Lesky na rty v sobě mohou mít hydratační složky, ty ale nemusí být dostatečné pro dlouhodobou péči o pokožku rtů. Proto je důležité dodržovat péči o rty i mimo aplikaci make-upu. Používejte hydratační balzámy nebo oleje na rty, abyste udrželi jejich jemnost a vlhkost.

Po jakém lesku sáhnout?


I když trh nabízí nepřeberné množství lesků na rty i dalších produktů, jež k dokonalým rtům mohou výrazně dopomoci, my můžeme doporučit oblíbený NYX Butter Gloss. Ten seženete v několika různých odstínech, ze kterých si vyberete ten pravý bezesporu i vy! Tento lesk dodá vašim rtům krásný vzhled, je neskutečně příjemný a vhodně doplní jakékoliv líčení. Na nepříjemné vysušování vašich rtů, které vás možná už v minulosti od používání jiných produktů odradilo, můžete zapomenout – tento lesk totiž vašim rtům naopak dodá potřebnou hydrataci.

Už víte, jak na dokonalé rty? Užijte si je!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !