Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak je důležité míti…dobře a na míru vybranou školičku

28. 12. 2016 | Vaše příběhy

Jsem dítko od narození zvídavé a akční. Nudu nesnáším, a tudíž se snažím zabránit tomuto nežádoucímu „jevu“ tím, že zaháním nejen tu svou nudu, ale i tu, která by snad ohrožovala rodiče, babičku nebo kamarády.

Rodiče vybírali dlouho, do testování byla zapojena i babička a já moc dobře vím, že mi chtěli najít „školičku na míru“, kde bych se mohla realizovat a kde se umí věnovat klukům i holčičkám všech povah a zájmů.

Na „kukačce“ jsem se seznámila nejen s dětmi, ale i celým personálem, vyzkoušela si hry, zpívánky, rozhlédla se s babičkou i maminkou po celém zařízení.

Zkrátka, ta vybraná školička byla ta pravá a správná volba. Což ostatně potvrdily i následující měsíce.

Tolik hraček pohromadě jsem neviděla ani v hernách po městě nebo v nákupním centru. Každý den je jiný, pořád se něco děje a na nudu není čas. Dnes už vítám i nové a nesmělé dětičky, které k nám nastoupily a potřebují vše vysvětlit a zasvětit.

školičkaMoc se mi líbil třeba „pyžámkový den“, kdy jsme i s paní učitelkami vyrazily na procházku do centra v negližé. To bylo smíchu a veselí a naše snažení kvitovalo i okolí. Usmívali se i senioři i maminky s kočárky…

Na zahradní slavnosti jsme byli všichni přestrojeni za luční obyvatele, já byla motýlek, nechyběly berušky, broučci nebo mravenci. Povozili jsme se na ponících, zahrály si hry. S námi se bavili i rodiče, babičky a dědečkové nebo sourozenci.

Moc hezké byly také moje narozeniny, slavené ve školce, dostala jsem malé dárečky ze všech oddělení i od paní ředitelky. Pyšně jsem je pak ukazovala mamince, když pro mě přišla. Celé dopoledne jsem se promenádovala v bílých šatičkách, které mi ušila šikovná teta, mají i flitry, tak jsem byla za velkou slečnu v princeznovských šatech. A kluci se ke mně také hezky chovali, bez problémů půjčovali hračky a po očku sledovali, jak mi to sluší.

Chystáme se na naší  školičkovou besídku s rodiči i dalšími členy rodiny, bude to i s programem a budu dokonce vystupovat i já. Což je dost překvapující, protože před rokem jsem u vystoupení dělala takové „psí kusy“, že jsem musela být maminkou „vyvedena“ do šatny, abych nerozhodila celý program.

Teď už jsem přece velká holka. Ale na koníčky si hraji pořád ráda. Děti ve školce mi někdy vyjdou vstříc, ale nejlépe jsem si „zajezdila“ s babičkou. Sice tvrdí, že už je takový postarší koník a že bude raději ležet u stáje. To mi nevadí, protože činnost ve školce je tak akční, že také ráda  „spočinu“ na návštěvě u babí…

Na každý den ve školce se moc těším. Nedávno proběhl výlov našeho zahradního rybníčku. Také jsme se setkali s hasiči nebo zástupci jiných povolání, chodíme do kina, divadla... Miluji i tvořeníčka u stolku, lepení či malování. Naše výrobky zdobí všechny prostory školičky a mnohé odnášíme domů našim drahým. Moje babička některá má dílka nalepuje do rodinné kroniky…

Takže za nás všechny - školičku jsme opravdu vybrali dobře a já se těším na každičký den…

Svoje vyznání jsem napsala pro všechny správné školičky, kam chodí všechny děti rády a rodiče jsou si jisti, že je o jejich ratolesti dobře postaráno.


Bertice - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak je důležité míti…dobře a na míru vybranou školičku:

Jak je důležité míti…dobře a na míru vybranou školičku
Jak je důležité míti…dobře a na míru vybranou školičku
Jak je důležité míti…dobře a na míru vybranou školičku
Jak je důležité míti…dobře a na míru vybranou školičku
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jistě je Sárinka spokojenáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
za přečtení i milé komentáře.
Obrázek uživatelky
profil
Jaruško, moc pěkně jste to se Sárinkou napsaly a školičku dobře vybralySmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezky napsané...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobře jste vybraly školičku a moc pěkné povídání spolu se Sárinkou napsaly.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles