Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak mě překvapila obyčejná chřipka

25. 11. 2012 | Vaše příběhy
Už od dětství jsem byla celkem zdravá. V dospělosti jsem až na občasné nachlazení nikdy neměla angínu ani chřipku. Takže jsem vůbec netušila, jak chřipka probíhá, ale myslela jsem si, že při chřipce je špatně, podobně jako při nachlazení. To jsem se ale hodně spletla.

Asi před čtrnácti dny mi začalo být špatně. Měla jsem zimnici, večer horečku a kašel. Říkala jsem si, že jsem asi nastydla, když jsme grilovali na zahradě. Léčila jsem se jako při nachlazení, teplým čajem a Paralenem. Při běžném nachlazení mi bývá po třech dnech lépe, ale mně ani po třech dnech lépe nebylo, naopak, bylo mi hůře, skoro nepřetržitě jsem kašlala, bolela mě snad každá kůstka v těle, sama jsem pomalu nedošla ani na záchod.     

chřipkaJednou večer mne manžel odvezl na pohotovost a když jsem řekla, co mi je, doktor mi řekl, že mám chřipku. Sice jsem mu moc nevěřila, ale také jsem věděla, že tohle obyčejné nachlazení není. A tak jsem celé dny trávila v posteli a pila domácí šípkový čaj a občas jsem něco málo snědla, jídlo mám velice ráda, ale teď mě chuť na něj opravdu přešla. Byla jsem hodně unavená a když se u nás stavila má obvodní lékařka, která je naše známá, chtěla mě poslat do nemocnice. To jsem odmítla, protože z nemocnic mám hrůzu a nemocniční prostřední by mi jistě neprospělo, a to hlavně psychicky. Když jsem se dobelhala do koupelny a viděla se v zrcadle, vůbec jsem se paní doktorce nedivila. Obličej jsem měla bílý jak stěna, pod očima tmavé kruhy, oči nateklé a červené. Sama sebe jsem se lekla. Hodně špatně mi bylo celý týden, až asi osmý den se mi začalo dělat lépe. Celé to trvalo asi dva týdny.

Ještě teď, po třech týdnech, se cítím vyčerpaná a unavená a největší překvapení na mne čekalo, když jsem si oblékla kalhoty, které mi byly v pase i přes boky volné. Zvážila jsem se a zjistila jsem, že jsem zhubla skoro pět kilo. Pořád bojuji s váhou, abych si ji alespoň udržela a pak takové překvapení, no není divu, vždyť za celé dva týdny jsem pila litry čaje a jedla jen piškoty a suché rohlíky, občas jsem si zobla něčeho, co manžel nebo maminka uvařili. Teď si vážím každého dne, kdy mi je dobře a konečně si můžu každý den opět hrát se synem, kterého skoro dva týdny hlídala má maminka.


Lipsas - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
já mám chřipku každý rok,tak vím co to je,jen dostávám ještě ATB Smajlík 3 neděle mám jistý,hlavně se šetři papapa
Obrázek uživatelky
profil
snad už je dobřeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Chřipku již nikdy více! Hodně zdravíčka!SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bola poriadna chrípka.
Prekonala som ich pár, ale našťastie takú silnú som nemala. Ale aj tak viem, že pri chrípke bolí "celý človek" a najlepšie je ležať a spať, lebo človek je slabý ako mucha.
Prajem tebe, aj nám všetkým, veľa zdravia.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak já zase naopak přesně vím, o čem mluvíš, popsala jsi to dokonale, z toho se člověk ještě dlouho vyhrabává a navíc má strach, že nakazí všechny okolo, pěkně napsáno, přeju hlavně hooooodně zdravíčka.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles