Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak na kvalitní domácí péči o vlasy

20. 04. 2023 | Péče o vlasy
Každodenní péče je základ krásných a zdravých vlasů. Odborníci z kadeřnického salónu pro vás připravili několik rad a tipů, jak se o vlasy doma starat.


Základní pravidla pro domácí vlasovou péči


    • Kvalitní vlasová kosmetika je to nejdůležitější. Při jejím výběru je nejlepší poradit se s kadeřnicí, která vaše vlasy zná.

    • Každodenní rutina péče o vlasy zahrnuje mytí vlasů šamponem, ošetření kondicionérem, občas masku na vlasy a pravidelný styling.

    • Je pár úkonů, do kterých se ale doma raději nepouštějte, ať vám nezbydou oči pro pláč a nevratně poškozené vlasy. Raději je svěřte do rukou oblíbené kadeřnice. Patří sem barvení vlasů, kvalitní střih a pravidelná sezónní hloubková výživa, která ve vlasech vydrží i několik týdnů.

    • I vaše vlasy ocení zdravý životní styl. Důležitý je pravidelný pitný režim, kvalitní strava s dostatkem bílkovin, vitamínů a minerálů a hodně spánku.

péče o vlasyPár tipů odborníků pro domácí péči o vaše vlasy:


    • Nikdy nechoďte spát s mokrými vlasy. Není to zdravé pro vlasy, ani pro vlasovou pokožku. Také úprava „přeleželých“ vlasů je pak o dost náročnější. Vlasy po umytí nechte proschnout (pokud nemáte tolik času, tento krok můžete vynechat), prosušte je fénem z 80 % a poté foukejte přes kulatý kartáč do požadovaného tvaru. Pokud vlasy opravdu nejdříve hodně prosušíte, použijete hubici na fén (vlasy pak nelítají všude okolo, ale drží se na kartáči, a také je to pro vlasy zdravější, jelikož nejsou tak blízko topného tělesa fénu), už stačí jen trénovat a nevzdávat se. Odměnou vám bude krásný, hladký a objemný účes, který vydrží.

    • Při úpravě vlasů si klidně pomozte žehličkou na vlasy. Můžete je žehlit do rovna, nebo natočit do moderních volných vln. Vaše kadeřnice vám určitě ráda v pár minutách vysvětlí, jak na to. Spoustu inspirace najdete i na internetu. Pokud vlasy žehlíte, použijte vždy termoochranu od Kérastase.

    • Velkým hitem na domácí vlny je tvarování vlasů „za studena“ pomocí šátku. Vlhké vlasy jednoduše natočíte okolo šátku (nebo si s ním zaplete cop). Během spánku vlasy proschnou, ráno jen sundáte šátek a sexy vlny jsou na světě.


Zdroj, foto: Salóny Klier



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !