Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se seznamovat chytře a jít na rande dřív?

18. 09. 2020 | Vztahy
-Komerční sdělení-

Dnes jsou na seznamce běžně lidé od 18 do 99 let, jsou opravdu různí, hledají různé typy vztahů, přátelství, nebo třeba jen pokec a chat. Ale je jedna věc, která většinu z nich spojuje a tím jsou naprosto zbytečné chyby, které oddalují jejich úspěch na seznamce, a tedy i jejich první rande.

V tomto článku se podíváme na ty nejhorší chyby a díky tomu byste měli být schopni využívat jakoukoliv seznamku online naplno, třeba i oblíbené randino.cz.

Chybné a neúplné informace

na seznamce


Jak se seznamovat chytře a jít na rande dřív?Na každou seznamku se musíte registrovat už jen proto, abyste měli možnost přihlásit se ke svému účtu a vyplnit pak následně všechny potřebné údaje pro seznamování s ostatními uživateli.

Pokud o sobě vyplňujete tyto informace, které slouží k seznámení, určitě vyplňte vše pravdivě a co nejvíc údajů. Je možné, že vás potom bude kontaktovat méně lidí, ale o to víc se budou blížit tomu, koho skutečně hledáte. Ušetříte tak spoustu času nejen sobě, ale také ostatním.

Pokud máte děti, nebo třeba nějaký handicap, určitě si to nenechávejte pro sebe, protože riskujete, že se to třeba na poslední chvíli, nebo až na prvním rande nesetká s pochopením a zklamete tak protějšek, a nakonec i sami sebe. Nemusíte to vždy a všechno publikovat pro všechny, ale pokud navážete s někým kontakt, myslete na to a jednejte otevřeně, protože jen takové jednání se vám může opravdu vyplatit.

Vážnému vztahu dejte čas a seznamujte se pozvolna


Jak se seznamovat chytře a jít na rande dřív?Naopak stejně tak vypíchněte své zájmy a koníčky. Pokud máte rádi adrenalin, napište to na profil nebo do seznamovacího inzerátu. Nikdo neříká, že musíte primárně hledat vážný vztah. Víte, co je mnohem lepší?
Hledat člověka, který má s vámi něco společného, poznat se, společně si třeba užít právě ten adrenalin, výlet na kole, nebo jakýkoliv jiný zážitek, a přitom se postupně a pozvolna poznávat. A třeba právě z toho vznikne krásný a vážný vztah.

Většinou ti, co hledají rovnou lásku, tak ji nenajdou, protože vy musíte nejprve najít člověka, se kterým bude prostor pro to, aby mezi vámi nějaká láska a vážný vztah mohl vzniknout.


Bez fotky jste méně vidět a uživatele to může odradit


Jak se seznamovat chytře a jít na rande dřív?Napadá vás nějaký důvod, proč byste neměli na seznamce mít svou fotku? Pokud ano, možná byste neměli na seznamky ani chodit. V opačném případě doporučujeme, abyste vždy přidali svou aktuální fotku, protože jednak je váš profil mnohem atraktivnější a jste na seznamce lépe vidět. Spousta lidí se dívá pouze na profily s fotkou. Navíc váš profil s aktuální fotografií bude o to víc důvěryhodnější právě proto, že nemáte co skrývat.

Ta doba, kdy bylo složitější fotku vytvořit a dostat do počítače je již dávno pryč. V dnešní době chytrých telefonů s kvalitními fotoaparáty a možností vytvořit selfie za pár vteřin už se nelze na cokoliv vymluvit. Takže zahoďte jakékoliv předsudky nebo obavy, udělejte hezké selfie, které pak doplníte třeba fotkami z dovolené, výletu, nebo ze zahrádky a udělejte svůj seznamovací profil atraktivní.

Přehnaná očekávání od rande


Nechoďte na rande s tím, že to musí dopadnou skvěle, nebo že to bude zase trapas jako minule. Jděte na rande s klidem, sami sebou a s tím, že jdete poznat někoho nového. Berte to prostě sportovně, uvolněně a s tím, že když to neklapne dnes, dopadne to dobře příště. A hlavně nečekejte hned vážný vztah, ale klidně třeba jen dobrý kontakt, kamarádství, prostě člověka, se kterým vás spojuje třeba právě adrenalin, nějaký zájem, nebo koníček. Uvidíte, že vás to randění pak bude bavit mnohem víc, a nakonec objevíte ten pravý protějšek podle svých představ.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !