8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen: mladá rodinka ve stoletém domě

4. 10. 2009 | Televizní tipy

V dalším díle pořadu zaměřeného na design a stavebnictví se mohou diváci seznámit se sympatickou rodinkou, která se snaží vlastními silami zrekonstruovat téměř stoletý dům. Ten zakoupil Jan Halamka a s partnerkou Hankou Peštovou a dětmi se nyní připravují k nastěhování.


Chybí zde však základní místnosti, a to kuchyň a dětský pokoj, a proto si mladý pár pozval na pomoc designérskou dvojici z Jak se staví sen. Novopečená maminka Anna Lacová se spolu s Tomášem Marxem pokusí splnit jejich sen o krásném bydlení. Sledujte další díl designové show Jak se staví sen v pondělí 5. října ve 21.20 na Primě!

Jan Halamka a Hana Peštová jsou mladý pár, který si před pár lety detsky-pokojosudově padl do noty. Dnes vychovávají společně v Praze dvě malé děti – Haničku a Danečka. Před čtyřmi lety se Jan rozhodl pro koupi domku, do jehož rekonstrukce vložil veškeré úspory a navíc i svůj volný čas. Dům si totiž rekonstruuje tento povoláním policista vlastními silami, což se někdy odráží v nedodržení předpisů bezpečnosti práce.

Jan je totiž sice velmi pracovitý, ale občas je mu pojem bezpečnosti práce trochu cizí, a tak se při pracích na domě, jež provádí v doprovodu svých pomocníků z řad přátel, občas dopustí nějaké té nepatřičnosti. A to pak může ve stavbě doslova pěkně zajiskřit – třeba právě z elektrického vedení. Jak na to budou reagovat designéři?

Novopečená designérská maminka Anička Lacová a s ní Tomáš Marx dostanou tentokrát za úkol kompletní rekonstrukci kuchyně a dětského pokojíku. Ten je poměrně malý, a tak se bude muset leccos vyrábět na míru, což je samozřejmě časově náročné. A co teprve zarovnání podlahy, která se výškově u místností liší? Zdá se, že čas bude tentokrát opravdu tlačit na pilu a sami designéři budou mít při přeměně práce až nad hlavu.

Na to, jak nakonec všechno zvládnou, či nezvládnou, se diváci mohou těšit již v pondělí 5. října od 21.20 hod na Primě při sledování dalšího dílu show o bydlení Jak se staví sen!


Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !