Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si vybrat partnera na dovolenou?

5. 05. 2017 | Vaše příběhy

Dovolené jsou sice ještě relativně daleko, nicméně už nyní je vhodné na ně myslet. Kromě klasického zařizování vyvstává i otázka, s kým jet. Pokud je člověk v partnerském nebo v manželském svazku, tak vcelku není co řešit, i když v tomhle případě mohou nastat problémy též. Jestliže se dohodnete na společném prožití dovolené s přáteli, tak pozor na některé věci. V první řadě nejezděte někam s tzv. extrémními šetřílky. 

Ti se projevují například tak, že si berou všeho hodně, pokud to nemusí platit. Nebo když už, tak zásadně vybírají co nejlevnější jídlo, pití, nedej bože palivové hmoty, díky jejímž levnějším cenám jsou schopni člověka vláčet třicet kilometrů, až ten benzín opravdu dojde. Pak tu máme kategorii, kterou zná každý – prudič. Tomu vadí všechno – voda je příliš studená, hory vysoké, slunce pálí, jídlo horší než doma a tak dále. Navíc se považuje za pana všechno vím, všechno znám, všude jsem byl.

dovolenáNěkdy se stane, že člověk vycestuje se smolařem. V praxi to znamená, že sotva ten dotyčný zakopne, hned má zlomenou nohu. K tomu si připočítejme, že přitahuje živelné pohromy a je schopný se přimotat k loupeži banky. I u dobrých kamarádek hrozí, že společné cestování bude jedna velká katastrofa. Ono se říká – víc slepic se nesnese na jednom smetišti a může to platit i zde. Stačí malá nevinná poznámka, kterou nic nemyslíte a je oheň na střeše. 

Navíc se nedá dopředu odhadnout, jak takový člověk zareaguje v nějaké krizové situaci. Psychologové dodávají, že je někdy těžké vyjít s člověkem, kterého znáte jako své boty, jak se říká. Například u manželské dvojice je téměř stoprocentní, že se pohádají už v autě cestou na dovolenou, a to po dvaceti minutách. Samozřejmě se na tom podepisuje stres z chystání pro sebe, partnera, děti, to se musí někde projevit. Na druhé straně zase může žena zjistit, že má partnera, na kterého se dá spolehnout v jakékoliv situaci, nejen na dovolené.  

Jenetka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý a výstižný článek.A nemusí se to týkat jen dovolené.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles