Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak to máte vy?

5. 12. 2020 | Vaše příběhy

Žiju si takový svůj život. Nemůžu říct, že se mi nelíbí, ani že určitě byly doby, kdy bych ho považovala za ideální. Ale teď, kdy je téměř nutností, je to zas ten stereotyp, na který hubuji, když ho mám a když není, tak mi chybí. Naplňuji zde tudíž známý bonmot o ženách, které nevědí, co chtějí a nejsou spokojené, dokud to nedostanou. A to si připomínám, že mám vysokoškolské vzdělání v oboru, který sem nenapíšu, protože byste dál nečetly-i a jen mávly-i rukou. Ale nechte být. Taky už vás určitě někdy napadlo, že ostatní lidé to nemají zas tak snadné, jak je možné si někdy povrchně myslet. Ony ty souvislosti a asociace, které se nabízejí, množí geometrickou řadou, derou do hlavy i v noci, kdy máte odpočívat a nabírají fantaskní obsahy i rozměry nejsou nic osvobozujícího.

Takže od září restituuji (zní mi to eufemističtěji než napsat, že jsem v důchodu). Blbě chodím, což bych překousla, kdybych mohla mít cíle, kam chci (třeba na výstavu Rembrandta, do Fantovy kavárny, zapálit svíčku na Malvazinkách, víte komu apod.), ale to teď nejde.

Jak to máte VyProto jsem se vrhla na kulturu jinak. Máme „chytrou“ televizi, ve které si jde pouštět film až týden dozadu. Tak jsem si vyrobila tabulku a každý týden si podle TV programu udělám výběr filmů, které by mě zajímaly. Nevadí, že to nejsou novinky, mám v tomto směru velké mezery, tak se mi vždy políčka z několika stanic na ten týden zaplní. Výběr „konzultuji“ s filmovou databází na internetu, z které vím, že filmy hodnocené pod 60 % by mě asi nezaujaly, ale už jsem se setkala s výjimkami na obě strany. Napsala bych Vám sem o některých svých perlách, ale nevím, jestli se smí jmenovat nebo naznačovat…Mám ráda filmy ze života, takové ty, kde jsou slzy i smích, chytrá konverzace, případně se i něco dovím z oborů, které mě zajímají, ale neměla jsem možnost k nim proniknout.

Teď mě napadlo, že by nebylo od věci si o těch filmech povídat zde v nějaké diskusi. Vím, že existuje diskuse o čtených knihách, ale o filmech jsem na žádnou nenarazila, že bych ji založila? No vida, k čemu může sloužit takové zamyšlení.  A jak to máte tedy vy?


AK - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Jak to máte vy?:

Jak to máte vy?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ano. Jmenuje se Film, který mě oslovil
Obrázek uživatelky
profil
Založila jste tu diskuzi??
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles