Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.

22. 06. 2015 | Zajímavosti
Nemáte dům a velkou zahradu, kam byste děti vypustily a kde by se zabavily? Nezoufejte, originální zábavu s dětmi užijete třeba i na balkoně. Stačí šikovné ruce a nápady. Tipy, jak si z balkonu, lodžie nebo terasy udělat dětský ráj přináší František Peterka.

1.    Bazén

Děti milují vodu a bazény, hlavně v létě. Pokud se vám nechce na veřejné koupaliště nebo nemáte žádné v okolí, můžete vykouzlit skvělý bazén i na balkoně. Že nemůžete každý den nalévat a vylévat čistou vodu, protože na balkoně není kam? Nevadí. Vyzkoušejte některé z přípravků k ošetření a desinfekci vody bez filtrace.

Voda vám v bazénu vydrží opravdu dlouho a nemusíte se bát, že by byla pro vaše dítka závadná. V dnešní době není problém pořídit bazény i bazénky různých velikostí, barev i tvarů, takže padnou přesně na váš balkon. Nezapomeňte si na ně pořídit i kvalitní plachtu, aby se vám voda zbytečně neznečišťovala.

Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.2.    Pískoviště

Hned po vodě následuje písek a dětská tvořivost. Pokud neradi chodíte na dětská pískoviště, nemáte čas či prostě jen nedůvěřujete jejich čistotě, pořiďte dětem pískoviště na balkon. Je to snadné. Kvalitní písek seženete v každém hobby marketu a rám pískoviště můžete vyrobit buď svépomoci, pokud jste zruční, anebo zakoupit některé z přenosných dětských pískovišť. Ty jsou, stejně jako bazénky, k dostání v různých velikostech, barvách, tvarech, a navíc i materiálech.
 

3.    Zahrádka

Malou zahrádku můžete mít i na balkoně. Malí pomocníci s vámi budou jistě rádi zalévat a sledovat, jak roste vaše úroda. Na balkony jsou ideální okrasné květiny, ale také bylinky, které upotřebíte i při vaření. V nabídce jsou již i závěsné odrůdy jahod, malé keříky malin, ostružin či borůvek. Kolik dětí může říct, že si jde natrhat na balkon ovoce?

Zdroj, foto: Prodeti.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.:

Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.
Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.
Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.
Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.
Jak zabavit děti v létě, když nemáte zahradu? Postačí balkon.
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
máme klasický pidi panelákový balkon, máme tam jahody ve 2 truhlíkách, 2 květináče s cherry rajčátkama, a bazének taky, když není na koupání máme tam bednu s pískem Smajlík takže to jde ;) ale sušák už tam nedám :D
Obrázek uživatelky
profil
Tak tento článek mě opravdu pobavil. SmajlíkSmajlík

Naprosto ideální pro panelákové balkony o velikoste 0,7m x 2m.

jediné co si tam člověk může dovolit je pár truhlíků a sušit prádlo.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice