Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaký dárek za vysvědčení pro malé i větší školáky

22. 05. 2024 | Výchova
-Komerční sdělení-

Odměna za vysvědčení je moment, na který se těší každý školák po celé pololetí. Ale výběr toho pravého dárku, který by odpovídal věku a zájmům dítěte, nemusí být vždy snadný. Při rozhodování je důležité zvážit, co nejvíce podpoří a potěší školáka v jeho snažení, aby si svou odměnu mohl skutečně užít.

Dárky pro předškoláky a prvňáčky


Po náročném prvním roce ve škole či po pilné práci v předškolním věku si tito nejmenší zaslouží zaslouženou odměnu za své úsilí. Ideální dárky by měly spojovat zábavu s učením, což podporuje jejich další rozvoj. Stavebnice jako Lego nebo Duplo jsou výborné pro rozvíjení jemné motoriky a prostorové orientace. Výtvarné potřeby, jako jsou pastelky, vodové barvy a modelovací hmoty, dávají prostor pro kreativní vyjádření a rozvíjení uměleckých dovedností. Samozřejmě, někdy může holčičky potěšit panenka a chlapečky autíčko. Po všem tom snažení na ně čekají zasloužené prázdniny plné hry a odpočinku.

Obchod SPARKYSDárky pro děti na prvním stupni základní školy


Jakmile děti nastoupí do základní školy, jejich schopnost soustředit se a zvládat složitější úkoly se výrazně zlepšuje. Vědecké sady, zahrnující jednoduché experimenty s chemií nebo fyzikou, jsou výborné pro podporu zvědavosti a hlubšího pochopení světa kolem nich. Puzzle a stolní hry, které vyžadují logické myšlení a strategické plánování, jsou rovněž skvělou volbou. Knihy, zejména ty, které rozšiřují obzory a podporují fantazii, představují cenný dárek, který může děti provázet dlouhé roky. Přestože se jedná o školáky, stále mají blízko k dětské hře, a tak může být ideálním dárkem třeba sada pro hru na různé profese, jako je dětská kuchyňka nebo mikroskop které dětem umožní hravě proniknout do světa dospělých. Navštivte obchod „SPARKYS“ a nechte se inspirovat širokou nabídkou dalších možností.

Dárky pro starší školáky na druhém stupni základní školy


Pro starší školáky na druhém stupni základní školy je výběr dárků specifičtější, neboť jejich vnímání světa je už dále rozvinuté a zaujmout je může být výzvou. Někdy jim může potěšení přinést i pečlivě vybraná hračka, avšak často jsou více fascinováni pokročilými vědeckými sadami zaměřenými na robotiku nebo elektroniku. Sportovní vybavení, jako jsou míče, skateboards nebo tenisové rakety, je skvělé pro podporu fyzického rozvoje a týmového ducha. Elektronika, jako jsou tablety nebo e-čtečky, nabízí praktické možnosti pro vzdělávání i relaxaci. Také různé hudební nástroje, jako klávesy či kytary, mohou obohatit volný čas a rozvíjet hudební schopnosti.

Dárky pro středoškoláky


V dospívání se zájmy často ubírají směrem k osobnímu stylu a nezávislosti. Technologické gadgety, jako jsou chytré hodinky nebo bezdrátová sluchátka, jsou populárním a praktickým dárkem. Módní doplňky, které odpovídají individuálnímu stylu, mohou být také velmi oceněny. Zážitky, jako jsou vstupenky na koncerty nebo workshopy, nabízejí nezapomenutelné vzpomínky a nové zkušenosti.

Neziskové a zážitkové dárky


Společně strávené chvíle s rodinou a přáteli jsou nepředstavitelně cenné. Různé výlety, dovolené, vstupenky na kulturní představení, filmové projekce nebo společné sportovní aktivity nejenže posilují rodinné vazby, ale také rozšiřují naše obzory. V dnešní době, kdy digitální technologie hrají velkou roli v našem životě, jsou tyto zážitky obzvláště hodnotné, neboť společně strávený čas získává na významu.

Ať už zvolíte jakýkoliv dárek pro své dítě, nejcennější bude, když ho pochválíte za jeho snahu a podpoříte jeho motivaci pro další školní rok. Bez ohledu na materiální hodnotu dárku, je právě vaše podpora a uznání to, co má pro děti skutečný význam a co jim poskytuje největší radost.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !