8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Je to ten pravý?

3. 11. 2012 | Manželství

Seznámila jste se s báječným mužem a nevíte, jestli je to už konečně ten pravej? Odpověď je jednoduchá. Jestliže o tom neustále přemítáte, jste si tím nejistá a děláte si stále nějaké partnerské testy, nebo se chcete ujistit přes kartářky, tak to pravej není. Musíte to sama cítit!

V jeho společnosti jste přirozená a v pohodě. Neomezujete se. Nechodíte kvůli němu třeba na podpatcích, i když se mu to líbí, ale vy je nesnášíte. Víte, že vás respektuje.

Nepřemýšlíte o tom, co si o vás pomyslí, když jste v domácím oblečení, nenalíčená, nebo vás vidí s maskou na obličeji.

Pakliže se mu vnucujete a děláte vše proto, abyste se mu zalíbila, bojíte se být svá. Výsledkem bude, že si vás partner může přestat vážit. A to by byla škoda. Musíte se mu líbit, taková jaká jste.

je to ten pravýAle když se obléknete elegantně jako manažerka nebo ho svádíte sexy spodním prádlem, je nadšený a vzájemná sexuální chemie pracuje na plné obrátky.

Při sexu se díváte navzájem do očí. Je to znak důvěry a toho, že si nemusíte nic tajit. Sex je velice důležitý a měli byste se v něm sladit a bez ostychu o něm spolu mluvit.

Pořád si máte o čem povídat i mlčet. Mlčení vám nepřipadá trapné, ale naopak si ho vychutnáváte. Je vám dobře, i když jste v jedné místnosti, ale každý se věnuje jiné činnosti.

Nevidíte-li se, najednou se vám ozve, když na něj myslíte. To už je znamení, že jste naladěni na stejnou vlnu. Dokážete předvídat, co udělá v příští minutě, jak se cítí a na co myslí.

Vytáhne vás z mizerné nálady. Naslouchá vaším problémům a vždycky vás povzbudí. Je lepší než psycholog. Bez zábran se navzájem svěřujete, radíte jeden druhému a víte o sobě víc než nejlepší kamarádi.

Zajímá ho vaše rodina a vaše dětství. Nechá se provést k místu, kde jste si často hrála jako malá a několikrát si poslechne historku z vašeho dětství. Vám také nevadí vyslechnutí jeho dětských zážitků.

Když vás bolí zub, běží automaticky do lékárničky. Stejně to platí i obráceně, pokud jemu není dobře, staráte se o něj láskyplně a ráda jako o miminko.

Po hádce se bez výčitek a odcizení s humorem usmiřujete. I mezi nejpohodovějším harmonickým párem se občas vyskytne konflikt. Je nemožné, aby se dva lidé vždycky dohodli. Nemůžete partnera úplně ve všem poslouchat na slovo a se  vším souhlasit. To už není rovnocenný vztah.

Váš partner vás může milovat, tak jak miluje sám sebe. Druhého člověka milujeme, když uspokojuje naše potřeby. S pravým mužem si umíte báječně užívat a nikdy se nenudíte.

Pro kvalitní partnerský vztah je rovněž důležité pozitivní myšlení, smysl pro humor, vzájemné sladění v životním stylu, názorech, zálibách, sexu. Celkový kladný charakter je základem zdravého partnerského vztahu.

Rybka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
.....ale....najit toho praveho.....je umeni
Obrázek uživatelky
profil
život ve dvou to je hlavně tolerance a kompromisSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
PS: můžu ještě říct že ikdyž sme se seznámili přes internet,tak máme báječnej vztah,samozřejmě že se někdy porafeme,ale pak se hned taky nádherně usmiřujeme.to je snad opravdu v každym vztahu nějaká ta hádka...ale i tak,kdo miluje ten prostě miluje i s případnýma chybama.nebo nedostatkama toho druhýho
Obrázek uživatelky
profil
pane jo, fakt to sedí,sice jsem udělala jen jednu věc pro jakoby partnera,obarvila jsem se na blond,ale jinak každej si děláme co chceme,když se sejdem doma tak se k sobě přitulíme,když nejsme spolu tak meti námi funguje nějaká ta telepatie,nebo co.a jak tak ležíme vedle sebe tak se bavíme o novikách nebo tak...nebo i vzpomínáme co sme spolu zažili už...a máme rádi společný filmy,hudbu,barvy,jídla a je toho spoustu
Obrázek uživatelky
profil
Druhého milujeme, když uspokojuje naše potřeby? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles