MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Legie - nový fantasy film v našich kinech

20. 03. 2010 | Novinky

Zaprášená restaurace v poušti Mojave se stává ve filmu Legie, velice originálním a děsivém zpracování Apokalypsy od režiséra a scenáristy Scotta Stewarta, dějištěm poslední pozemské bitvy. Zatímco se lidstvo samo ničí v záchvatech divoké zuřivosti, chystá se skupinka lidí, uvězněných kdesi v pustině, na poslední zoufalý pokus o odpor. Pomoci se jim dostává od tajemného a mocného cizince.


Bob Hanson (Dennis Quaid), majitel odlehlého motorestu se svým partnerem Percym (Charles S. Dutton) nemají o panice, která se po světě šíří, nejmenší tušení a poklidně se dál věnují své práci. Krásná servírka v pokročilém stupni těhotenství, Charlie (Adrianne Palicki), obsluhuje u snídaně Sandru a Howarda, dobře zajištěný pár (Kate Walsh a Jon Tenney) a jejich dospívající dceru Audrey (Willa Holland), kteří tu čekají na to, až jim Bobův syn Jeep (Lucas Black) opraví auto.


ukazkaKdyž vypadne televize a posléze i telefony, uvědomují si všichni přítomní, že ztratili veškerý kontakt s okolním světem. Zatímco se snaží přijít na to, co se vlastně stalo – zemětřesení? Teroristický útok? - vstoupí do motorestu příjemná stará žena (Jeannette Miller) a objedná si od Charlie steak. Když ho dostane, začne ale po všech přítomných pokřikovat velice šokující hrozby. V několika málo vteřinách odhalí, že disponuje nadlidskou sílou a zaútočí na Howarda, kterého velice vážně zraní.


Zoufalé snahy o zajištění lékařské pomoci skončí předčasně poté, co se z motorestu následkem neproniknutelného oblaku hmyzu stane jediné bezpečné místo široko daleko. Zatímco si lidé v něm začínají zvolna uvědomovat vážnost své situace, objevuje se cizinec (Paul Bettany) s celým arzenálem kradených zbraní. Oznámí Charlie, že její nenarozené dítě je poslední nadějí lidstva a že je ochoten udělat cokoliv, jen aby ho ochránil.


Hlavní postavy:


PAUL BETTANY (Michael) je uznávaným britským hercem. Američtí diváci se s ním seznámili až prostřednictvím snímku Příběh rytíře, v němž hrál společně s Heathem Ledgerem. Za svůj výkon v tomto filmu získal London Film Critics Award v kategorii Nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli a byl magazínem Daily Variety jmenován jedním z deseti nejslibnějších herců roku 2001. Objevil se coby Silas v jednom z nejočekávanějších snímků roku 2006 Šifra mistra Leonarda podle románu Dana Browna v režii Rona Howarda. Před nedávnem dokončil práce na hororovém westernu Priest, který chystá režisér Scott Stewart.


ukazkaSCOTT STEWART je scenárista, režisér a technolog. V současné době natáčí filmovou adaptaci comicsu Priest s Paulem Bettanym. Je zkušeným odborníkem na tvorbu vizuálních efektů a spoluzakladatelem významné společnosti pro jejich výrobu, The Orphanage, která vytvořila vizuální efekty k více než dvěma tuctům velice úspěšných filmů, mezi něž se řadí Iron Man, Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže, Piráti z Karibiku: Na konci světa, Sin City, Den poté a Hellboy. Před založením The Orphanage byl Stewart zaměstnán jako odborník na vizuální efekty ve společnosti George  Lucase Industrial Light & Magic, kde vytvářel efekty k celé řadě filmových hitů, jakými byly Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba a Ztracený svět: Jurský park.


Fantasy film legie uvidíte v našich kinech od 18.3.2010!


Zdroj: Falcon.cz 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Legie - nový fantasy film v našich kinech:

Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
Legie - nový fantasy film v našich kinech
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak tohle je ptíkovina jakou jsem už dlouho neviděla...nic tam nedává smsl, důležité momenty se dějí jen tak mimochodem bez jakéhokoli vysvětlení a lze si tak jen domýšlet, co tím tvůrce chtěl a nebo spíš nechtěl říci...brak, dšs...brrrrrrrrSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles