8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kde hledá dětské zboží chytrá žena? Na Pidio.cz!

2. 03. 2023 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší. Čte knihy, ptá se na zkušenosti ostatních, tráví spoustu času čtením zkušeností, diskuzí a hledáním na internetu. V Česku už roku 2019 vznikl projekt, který se snaží všem maminkám pomáhat ve výběru dětského zboží. Spoustu času určitě ušetří i vám.

Pidio.cz je specializovaný vyhledávač dětského zboží za dobré ceny. Pozadu ale nezůstává i kvalita, ba naopak. Tým mladých lidí stojících za Pidio velmi pečlivě vybírá, jaké výrobky bude zobrazovat na svém portálu. Dostávají se tam tedy pouze ty nejlepší produkty českých i zahraničních značek, s nimiž mají další maminky pozitivní zkušenosti.


Dětský srovnávač s obrovskou nabídkou zboží


dětský srovnávač Pidio.cz nic neprodává. Jedná se o dětský srovnávač, funguje podobně jako známá Heureka, jen je zaměřen výhradně na dětské zboží a oproti Heurece má daleko lepší třídění, řazení a filtrování. Je vytvořen přímo pro maminky, které nemají moc času, a tak jim šance všechno rychle najít přijde vhod. Kromě toho přidává i fórum, poradnu, soutěže o ceny a propojuje návštěvníky sociálních sítí.

Na Pidio.cz naleznete veškerou výbavu, kterou pro děťátko potřebujete, a to už od okamžiku početí. Nechybí totiž potřeby pro těhotné, jako jsou těhotenské pásy, těhotenské oblečení nebo těhotenské polštáře.

Všechno najdete velice snadno. V horní liště webu jsou kategorie, které jsou tříděné ještě do podkategorií. Můžete se tedy vydat přes ně, nebo využijte velké vyhledávací políčko na hlavní straně a napište, co hledáte. Pidio.cz místo vás prohledá tisíce obchodů s dětským zbožím vysoké kvality. Z nalezených výsledků si pak sami vyfiltrujete, co vás zajímá, třeba podle výrobce nebo ceny. Třídit je lze podle ceny, oblíbenosti a jiných kritérií.

U každého produktu vidíte název, obrázek a cenu. Po rozkliknutí si přečtete všechny informace. Celou dobu se pohybujete na portálu Pidio.cz, nemusíte skákat mezi různými weby. Až v případě, kdy se opravdu rozhodnete konkrétní produkt koupit, budete přesměrováni na web prodejce.

Inspirujte se, co vám může ušetřit čas i starosti


Dětský marketplace vám dokáže nejen najít nejlepší produkt, který hledáte, ale také vás inspiruje. Uvidíte, co používají jiné maminky a co by ještě vaše dítko mohlo potřebovat. Máte připravený třeba takový termoobal na flašku, aby jídlo zůstalo déle teplé? Už jste pořídili mixér, kterým rozmixujete výživu? Máte doma odsávačku hlenů? Co zábrany do dveří, aby se dítko neodkutálelo tam, kam nemá? A ochranu do zásuvky? Nenapadlo vás, kolik věcí vlastně budete s děťátkem potřebovat? Na Pidio.cz získáte velkou dávku inspirace a rovnou se můžete poptat ostatních maminek, jaké s jednotlivými věcmi mají zkušenosti. Na portálu totiž funguje také diskuzní fórum.

Diskutujte s maminkami


Portál Pidio.cz chce být místem, kam si chodí maminky pro radu. Kromě srovnání zboží provozuje i poměrně rozsáhlé fórum, kde je možné diskutovat s dalšími uživatelkami. Nestyďte se zeptat opravdu na cokoliv, co vás zajímá. Ve fóru se probírá vše od těhotenské cukrovky přes dovednosti, které by děti měly umět v jednom roce, až po četnost sexu v těhotenství. Mezi diskutujícími je spousta nastávajících maminek. I těm je portál určen. Na příchod potomka je potřeba se dobře připravit a velkou část výbavičky kupujete ještě předtím, než se dítko skutečně narodí.

Kromě fóra pro uživatelky se nabízí i poradna, kde diskutujete s odborníky. Aktuálně jsou zapojení specialisté z reprodukční kliniky Repromeda, kteří vám zodpoví veškeré otázky související s plodností, neplodností a početím potomka. Do budoucna se přidají také odborníci z dalších oborů, takže budete mít šanci získat kvalifikované rady.

Zaregistrujte se a využívejte všechny bonusy


Portál je přístupný komukoliv bez registrace, avšak naplno ho využijete až tehdy, když se registrujete. Jako registrovaný uživatel či uživatelka si můžete ukládat produkty do oblíbených, abyste je později snadněji našli. Zároveň pak získáte možnost zakládat nové diskuze, přispívat do existujících diskuzí.

Dětský srovnávač pro každého


Celou dobu tu mluvíme o tom, že je dětský marketplace Pidio.cz určen všem maminkám. Přitom se na něm pohybují i tatínkové. Ostatně i tým, který za ním stojí, obsahuje muži. Vždyť proč by výbavu pro dítě měla hledat pouze maminka? Portál je otevřený také mužům. Těm, kteří již rodiči jsou, i těm, co se na rodičovskou roli teprve připravují.

Srovnat dětské produkty si zde samozřejmě může kdokoliv. Tetička hledající dárek pro svou malou neteř, paní učitelka z jeslí, která má za úkol navrhnout nějaké nové hračky, co by se daly na koupit apod. Dětský srovnávač je tady pro každého.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !