8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Konečně naplno!

22. 10. 2022 | Vaše příběhy

Léto je za námi, ovšem tenhle rok byla pro mě letní koncertní sezona velmi silná. Pravděpodobně i proto, že loni jsem byla jen na jediným vystoupení, stejně jako v roce předchozím díky koronavirovým omezením.

Hodně emoční byl Holešov. Regata byla první akcí od loňska, kde jsme se konečně po 10 měsících s klukama viděli a přivítání a pozdravení se s kapelkou po takový době bylo úžasný. Kluci nezkazí žádnou legraci, takže bylo veselo. Náladu nezkazil ani menší zádrhel hned na začátku u vstupu, kdy poněkud vázla organizace a zdržení trvalo asi půl hodiny, ale po vpuštění do areálu už bylo všechno perfektní.

Týden na to se jelo do Nového Jičína...Čekání na dodávku, ve které přijela jen menší část kapelky a pak moment překvapení, kdy jsem uviděla ostatní kluky a vznikly úplně spontánní skvělé fotky a nakonec jsme po půlnočním vystoupení s kapelkou v backstagi pařili ještě do 2 h do rána J . Po červnových koncertech byla pár týdnů prázdninová pauza a znovu jsme se sešli v srpnu v Nošovicích v areálu automobilky. S klukama jsme dávali dohromady line-up dalších vystoupení, která byla ještě před námi po všechny následující zářijové víkendy a i přes znatelnou únavu po cestě bylo vystoupení skvělý.

Úplně nejvíc srdeční záležitostí bylo Brno, kam jsem se opět podívala po 4 letech. Tehdy to bylo Augustiniánské opatství, kde jsem byla za mojí kapelkou v rámci Mendel festivalu a tentokrát, dá se říct přes ulici odtud, v pivovaru Starobrno a jak jinak než zase za mojí kapelkou. Koncík fantastickej a ten pocit, když jste v první lajně a za váma dalších třeba 14.000 lidí.  Další týden následovaly Tršice, překvapivý příjezd čtyř aut, srdečné přivítání s klukama a koncík jak jinak než super ! Po vystoupení jsme dali skleničku, pokecali, chvíli blbli, abychom pořídili několik legračních stories na sociální sítě a taky fotek na památku jako z každé akce samozřejmě. No prostě další báječný večer.

Poslední vystoupení se uskutečnilo brzy odpoledne v Rožnově pod Radhoštěm přímo uprostřed dřevěného městečka. Atmosféra byla poněkud komornější, přesto to bylo jedno z nejhezčích představení a zároveň rozloučení se a zakončení sezony.

No takže, kluci…děkuju za nádherné léto s váma, už teď mi chybíte a těším se na novou muziku a samozřejmě na příští sezonu, až to zase pořádně rozjedem. Jsem na vás hrozně moc pyšná a nesmírně si vážím toho, že vás můžu mít ve svým životě.

 

Sasulka30 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Konečně naplno!:

Konečně naplno!
Konečně naplno!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !