Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kouzelný les

4. 05. 2010 | Vaše příběhy
Bydlím sice ještě v Praze, ale již na jejím kraji. Pokaždé, když se podívám z okna, vidím krásný kopec, na kterém jsme s dětmi strávili spoustu krásných chvil. A právě na tomto kopci je les. Není příliš rozlehlý, ztratit se v něm nemůžete. Ale pořádně se projít, to ano.

Mám docela dobrou orientační schopnost - ale tady pokaždé ujdu víc, než zamýšlím. A to i když mě hlídají dnes už dospělé děti. Beru to jako sport a les asi také.

Byl krásný podzimní den a já si vyšla na houby. Něco jsem našla a kupodivu jsem se ani nezatoulala. A najednou koukám - kolem stromu kabel. A už chudáka začal škrtit. Tak jsem ho odmotala, strčila do batůžku, podívala se na rezavou tabuli a šla rovnou za nosem. Po pěti (nebo deseti?) minutách intenzivní chůze koukám a směje se na mě rezavá tabule. Sice jinak natočená, ale já ji stejně poznala. A jak jsem smíchy sklonila hlavu, byl tam pro mě připravený nádherný křemenáč. Dnes mi již nikdo nevysvětlí, že mě tento les nemá stejně rád, jako já jeho a toto byl způsob, jak mi poděkovat.

A  když jsem v něm zase znovu byla, znovu mi ukázal několik nových nádherných míst, kam bych se bez jeho pomoci nedostala.
Už se těším na další "kufrování" a pochechtávání mých dětí, když jim budu líčit, jak jsem šla zkratkou domů.
Děkuji ti PŘÍRODO (a můj kouzelný les).

Ildikó - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkně napsané, povedlo se...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
stromy bychom měli uctívat!
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný článek, mohu potvrdit, že kdykoliv jsem chodívala do stále stejného lesa, vždy jsem objevila novou zajímavost, tu zvláštní kořen, který jsem minule neviděla, nový kámen, zkrátka smé novinky a krásy.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles