Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.06. 2024
Dnes má svátek Medard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krádež

9. 11. 2013 | Vaše příběhy
V okolí našeho bydliště se množí různé krádeže, přepadení. Už mi není dvacet, docela se bojím, tak jsem si pořídila pepřový sprej. Bez něj neudělám krok. Potkala jsem romskou rodinu, tak jsem si připravila sprej, jeden z nich si toho všiml a byl klid.

Myslela jsem si, že se mi nic nemůže stát. Jedno dopoledne jsem se vydala na nákup, nebylo mi moc dobře, zapomněla jsem pepřák a nesledovala jsem okolí. Vycházela jsem z podchodu u Kauflandu a nahoře na schodech jsem viděla dva cikány, ale nevěnovala jsem jim pozornost. Těsně před posledními schody na mne jeden cikán skočil, přidržela jsem se zábradlí a on mi utrhl řetízek s přívěsky.
Oba dva utíkali, křičela jsem, ale utekli. Měla jsem šok, plakala jsem a když jsem se trochu uklidnila, tak jsem zavolala policii. Uvědomila jsem si, že jsem vlastně měla štěstí, že se jim nepodařilo mne ze schodů shodit, polámala bych si asi všechno. 

krádežJezdili jsme po městě, jestli je náhodou neuvidíme. Pak jsme jeli sepsat mou výpověď. Vyjádření policie jsem zaslala České pojišťovně, ve které byla vyčíslena škoda. Jaké bylo mé překvapení, když mi přišlo vyjádření pojišťovny, nezaplatí mi nic. Důvodem je skutečnost, že mne nezapíchli, neškrtili, nekopali a pod., pouze mne okradli. Na policii mi bylo doporučeno, ať změním pojišťovnu, doporučili mi určitou.

Zítra jdu vyřídit změnu a budu doufat, že mne už nikdo nepřepadne. Jsme docela smolaři, před dvěma roky mého vnuka také přepadli 2 cikáni, když šel ze srazu ze školy. Ten dopadl podstatně hůře, byl okraden o fotoaparát, mobil, peníze a řetízek a shodili ho na zem, kopali do břicha a bili. Zachránila ho kolemjdoucí žena, která zavolala policii a ta ho odvezla do nemocnice. Bohužel nevím kdo to byl, takže jsem nemohla poděkovat za záchranu. Jednoho cikána chytili a za tento čin dostal dva roky, protože byl v podmínce. Nikdo se nemůže divit, jaký máme na ně názor.
Fionora - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Vlastně jste měla "štěstí" v neštěstí. Je to skutečně hrozné , co se teď děje. Dřív bylo v našem městě bezpečno, už není ani tady. Přeju vám, aby to byl poslední takový zážitek a už vás ani vaše blízké nic podobného nepotkalo.
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu můžete být ráda,že to nedopadlo hůř.já se domnívám,že ale naše společnost jim to všechno umožňuje.Domnívám se,že na každého by měl být stejný metr.Syn pracoval u jisté státní organizace,kde pracovalo dost Romů.Pracovalo v uvozovkách.Nikdo z vedoucích jim nic neřekl a když syn řekl,proč by měl dělat za ně,tak mu šéf řekl,co na nich chce,že už jsou takoví.Oni si na syna počkali a trochu mu ručně vysvětlili,aby neměl připomínky.A ostatní vymoženosti,které oni mají,není třeba komentovat.Já to nejsem schopna pochopit.U nás práce není jako asi téměř všude,ale proč my, důchodci, musíme živit svoje potomky jen proto,že bydlí u nás a proto nemá nárok na žádné dávky.Také nechápu,proč třeba důchodci,kteří pobírají důchod mohou dál pracovat ještě k důchodu.A co je ještě nepochopitelnější.Jak může být umožněno invalidnímu důchodci,který pobírá plný invalidní důchod,aby pracoval na plný úvazek.Buď jsem neschopná nebo mohu pracovat a pak nemohu požadovat důchod.
Obrázek uživatelky
profil
měla jste štěstí v neštěstí. Snad už nic podobného nezažijete.Tady je jasný důkaz,člověče plať až budeš potřebovat nic nedostaneš,žiješ. smutný případ Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to ošklivý zážitek...
ve městech jste na tom podstatně hůř,na vesnici se všichni více méně známe a dáme pozor před cizími lidmi...
ale ani tady není člověk v bezpečí...já se bojím sama i do lesa,kde to znám a tak nechodím ani na houby...
je hrůza,co se kolem nás děje a spousta lidí je k tomu lhostejných...
přeji vám,ať už nic takového nikdy nezažijete...
Obrázek uživatelky
profil

Dnes je hrozná doba,plná agrese,nenávisti a násilí.Nejsem nejmladší,ale co se děje dnes,to nepamatuji.
Jak píše Macizaj...když viníci nejsou trestáni,tak to dopadne vždycky špatně.
Vaši zkušenost vám nezávidím.Musí to být hrozné,když se člověk bojí jít i za světla ven.Také nerada sama někam jdu,zvláště večer a to bydlím na vesnici,kde to není tak nebezpečné,jako ve městě.
Držím vám pěsti,abyste již nic podobného nezažila !!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles