Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásné nehty krok za krokem

25. 09. 2008 | Péče o tělo

Není pravdou, že namalované nehty nosí pouze „puberťačky“ a zrovna tak lže ten, kdo tvrdí, že lak sluší pouze majitelkám dlouhých drápků. Dnes již nemáme předepsaná pravidla na to, jak mají vypadat naše nehty a k jakému oblečení zvolit jakou barvu laku. Dnešek se nese ve znamení experimentu, a proto se nebojíme ukázat svou fantazii na takovém výrazném detailu, jakým jsou právě nehty.

 


Navštivte naše FOTOALBUM s ukázkami gelových nehtů
 a nechte se inspirovat !!

V čem je tedy problém? Proč jsou právě laky na nehtech tolik kritizovány? Příčinu nehledejme samotném laku, ale v jeho špatném nanesení…. A právě pro ty z vás, které nechtějí být terčem posměchu, ale chtějí své drápky bez obav ukázat na veřejnosti, jsou pro vás připraveny rady, jak na to.

 

Krásné nehty krok za krokem

1. NESPĚCHEJTE

Známe to všechny – s čerstvě nalakovanými nehty pobíháme po pokoji, čistíme si zuby, píšeme smsky, foukáme na ně… Zkrátka děláme přesně to, co se dělat nemá. Chcete-li, aby vám lak dobře zaschnul, nedělejte vůbec nic. Sedněte si a dívejte se na seriál, relaxujte, meditujte – a nejlépe půl hodiny!

 

 


2. NEČISTĚTE

Provést kvalitní manikúru předtím, než začnete nanášet lak, je samozřejmost. Je na vás, jestli se svěříte do rukou odborníka nebo budete svým vlastním pánem, ale pamatujte si, že před lakováním se nehty nemají namáčet do vody! Takže pokud si chystáte dát olejovou lázeň, udělejte to rozhodně tehdy, až lak bude úplně zaschlý, případně celou barvicí proceduru nechte na další den. Jakmile nehet do sebe nasákne větší množství vody, jeho povrch se jemně zvlní – tím byste mohla celou svou práci pokazit.

 

 

3. VYHLAZUJTE S MÍROU!

Nehet je před nanášením laku dobré vyhladit pomocí speciálního pilníku, který se stává běžnou součástí naší kosmetické výbavy. Dejte však pozor a s leštěním a vyhlazováním to nepřežeňte! Je dobré, když nehet zůstane nepatrně „zvrásnělý“, lak pak lépe drží. Nezapomeňte pod samotný lak nanést ještě podkladovou bázi!

 

 
4. AKCE
Jestliže máte hotovou manikúru a nehet je připraven (podkladová báze a základní lak) na lakování, můžete směle začít. Lak nanášejte v tenké vrstvě a vždy začínejte od prostředku, přičemž štěteček směřuje od nehtového lůžka směrem nahoru. Měla byste začínat u malíčku. Když si jako první nalakujete palec, máte jej pak ve špatné poloze a lak se vám může „sesunout“ více k jedné straně! Před nanášením nezapomeňte lak řádně protřepat. S každou další vrstvou barva laku tmavne, je ovšem na vás, jak intenzivní barvičku chcete mít.
 

 

5. OPRAVUJTE, RETUŠUJTE, OŠETŘUJTE

Až lak pořádně zaschne, můžete se pustit do opravy malých nehod. Jestliže se vám lak dostal mimo nehet, namočte vatovou tyčinku do odlakovače a špičkou jemně přejíždějte po zabarveném místě. Na závěr je dobré nehet i nehtové lůžko ošetřit krémem či olejem k tomu určeným (ale dobře poslouží i olivový olej).

 



Navštivte naše FOTOALBUM s ukázkami gelových nehtů a nechte se inspirovat !!


Čtěte také:
Ukažte své drápky!
Chci gelové nehty - HNED !


Alena Rašková

ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Gelovky už si dělám půl roku sama doma Smajlík Sadu jsem si nechala dát k vánocům, pak dokoupila pár serepetiček Smajlík Takhle mi to vyhovuje-udělám si jaké chci, když se mi nějaký zničí kdykoli si ho dodělám a ušetřím spoustu peněz. Ono když v Praze stojí třeba 700 kčSmajlík Takhle jsem spokojená, když je nechci, tak si udělám pauzu a jsem bez nich Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkuž druhý rok nosím gelové nehty, pravidelně každý měsíc si je nechávám doplňovat a jsem naprosto spokojená. hodně záleží na zkušené nehtařce.
Obrázek uživatelky
profil
Měla jsem gelové nehty asi 5let, ze začátku to bylo ok, ale postupně se moje nehty snažily gelu "zbavit". Hodně se mi lámaly a ze stran odlepovaly. Zkoušely jsme různé finty, ale nic nepomáhalo, až jsem to vzdala a nechala si gelové nehty sundat. Dnes je to již rok, co je nemám a můžu říct, že moje vlastní nehty vypadají teď lépe než s gelem. Používám na ně lak s vápníkem na silně poškozené nehty a rostou jak divý.
Obrázek uživatelky
profil
Také mám ráda krásné nehty-udělala jsem si před 5 lety kurz, nakoupila vše potřebné a mám stále krásné nehty, náklady už dávno vráceny. Gelovky nají kolegyně, kamarádky. Spokojenost oboustranná. Nedávno jsem si dodělala pedikůru a nožky mám jako miminko.
Obrázek uživatelky
profil
Kolik tak asi stojí gelové nehty?Uvažovala jsem o nich,ale slysela jsem že to není levná záležitost...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles