Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.05. 2024
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krvácející dásně nejsou známkou vaší neopatrnosti

5. 08. 2013 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Nákupem pasty a kartáčku by péče o Vaše zuby rozhodně skončit neměla. Lidé jsou přesvědčeni, že ví, jak si zuby správně čistit.1 Proč tolik lidí trpí citlivými zubními krčky a dalšími obtížemi spojenými s nedostatečnou péčí o chrup, by se mohlo zdát tedy jako záhada. Problém bude ale jinde.

V anketě, která proběhla zde na internetových stránkách www.chytrazena.cz na 1 616 respondentech, se ukázalo, že lidé si myslí, že ví od svého zubaře, jak si zuby správně čistit (71 % dotázaných). V jedné z dalších otázek ale 61 % lidí uvedlo, že jim při každém čištění krvácí dásně (11 %) a alespoň občas krvácení pozoruje 692 dotázaných (61 %). Celkem 72 % dotázaných se tedy setkává s krvácením dásní, které bývá jedním z příznaků parodontózy, zánětlivého onemocnění dásní, kterém lze správnou péči předcházet. Lidé ve snaze šetřit krvácející dásně ubírají z intenzity a frekvence čištění, čímž si zakládají na další, podstatnější problémy, které mohou končit až ztrátou zcela zdravých zubů. V případě krvácení dásní při běžném čištění je nutné navštívit svého zubaře a začít ihned s léčbou zánětu. Důležitá je důsledná prevence, především ve formě dokonalé hygieny včetně péče o mezizubní prostory, které jsou pouhým čištěním zubním kartáčkem nedosažitelné! Z ankety také vyplynulo, že celých 50 % dotázaných dokonce nikdy nepoužívá při péči o chrup mezizubní kartáček.

nový Parodontax Extra FreshNový Parodontax Extra Fresh

pocit čistoty a svěžesti po celé hodiny


Nová zubní pasta Parodontax Extra Fresh s fluórem má nyní extra svěží chuť, která vydrží v ústech delší dobu. Obsahuje 70 % aktivních látek, které pomohou s péčí o zánětlivé dásně. Nenechte se odradit specifickou slanou chutí. Netradiční slaná chuť zubní pasty je dána složením z výtažků léčivých bylin a vysokým podílem hydrogenuhličitanu sodného. Už po několika dnech používání si na chuť zvyknete.  Parodontax je vhodný i pro těhotné ženy.

Nejčastější příčinou ztráty zubů není zubní kaz, ale zánět dásní! Pravidelné používání zubní pasty Parodontax pomáhá zastavit krvácení dásní a zajistí svěží pocit v ústech po dlouhou dobu.

Parodontax
Zubní pasta Parodontax je k dostání v sítích drogerií a lékáren za obvyklou cenu 92,90 Kč.


Zeptejte se svého zubaře, zda je vaše technika čištění správná. Jak pečovat o nemocné dásně najdete ZDE.

Udělejte si TEST, zda jsou vaše dásně zdravé.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ve 21.00
Obrázek uživatelky
profil
Na tenhle článek je u mě už pozdě a kdy končí sběr?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
myslíš, že nás pochválí a rozdá dárky?SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
než kruh najdu a nafouknu,tak bude konec.Měla jsem si ho připravit dobrá rada.Dííííííík
Obrázek uživatelky
profil
třeba se chce s náma rozloučit,.. možná tohle byla její poslední klikačka SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles