Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léčitelé - jak je vnímám já

22. 04. 2012 | Zajímavosti
Téma léčitelé mne zaujalo z více důvodů. Jednak je to vzpomínka na moji tchyni ze Slovenska, která uměla, a také mně  se to snažila dokázat, že to je skutečně tak. Když jste se cítila špatně, bolela vás hlava, hned věděla, že je to z očí a pokaždé odběhla stranou, hodila tři uhlíky, pomodlila se a pokud klesly na dno, což nebývá obvyklé, tak jste byla někým zařeknutá a těžkosti měly přestat.

Další důvod je, že v Čechách v našem domě bydlí léčitel, který má různé druhy certifikace a divme se, pacientů má požehnaně a nejedná se vůbec o lidi, kteří by neměli vzdělání. Dokonce posílá energii i na dálku a po telefonu a ono to funguje, a lidi si o to žádají.  Schopnosti některých lidí léčit pomocí energie dokonce věřím i já. Je to v podstatě víra, vy začnete věřit, že ten pán má tu schopnost a přenáší energii z vesmíru na vás. Že  při tom používá kyvadélko, které se roztočí, není až tak podstatné. Hlavní je, že tomu musíte věřit vy.

Léčitelé - jak je vnímám jáVlastně největším léčitelem je Bůh, v kterého hodně lidí věří, že je vyléčí a udělá zázraky tak, jak si je představují oni. I v tomto případě jde o víru lidí, že to dokáže. Bůh je však daleko a málokdo ho viděl, tak tady máme léčitele a jim podobné osoby.

Co se mě osobně týče, jsem docela opatrná. Ne že jim věřím, ale se mně zdá, že takoví lidé přece jenom  mají něco v sobě a  to také dokáží využít.
Musím se přiznat, že žádné peníze za jejich služby jsem neplatila.

Když s nimi někdy chvíli posedíte, tak zjistíte, že oni to nemají také jednoduché. Aby přesvědčili své pacienty, tak se účastní různých školení, které stojí nemalé finance. Po absolvování kurzu dostávají certifikáty, že jsou oprávněni vykonávat léčitelské povolání. Certifikát je jedná věc, potom ale, jak jsem uvedla, musí nastat u pacientů víra, že to je vůbec možné takto se vyléčit. Pokud věříte, i ta energie se k vám dostane snadněji, pokud ne, tak asi je to zbytečné.

Vůbec nechci nikoho odrazovat od této metody. Já však asi pociťuji to, co píši. I u tchyně i u našeho léčitele se mně to zdá trochu jako z jiného světa. Tchyně se modlila, léčitel používá kyvadélko.

A když se ještě jenom tak mezi řečí dovídáte, že jeho snem je pomocí energie a teda pomocí myšlenek přenášet různé hmotné předměty z místa na místo, popřípadě nimi hýbat, tak se vám zdá, že je to vše fantazie. Je to však jejich víra a mně zůstává jenom raději být zdravá, a když jsou problémy, tak obrátit se s nimi na doktora.               

roskovce - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já věřím jen sama sobě.
Obrázek uživatelky
profil
Tak takový druh léčby mě nikdy nenapadl. Byla jsem nemocná hodně, stále jsem okopacient a musím být opatrná, ale věřit, že mě uzdraví léčitel? Možná když je člověk hodně zoufalý, zkusí to,nikdy bych to neodsuzovala, ale nevěřím tomu.
Obrázek uživatelky
profil
Vždyť víš, že jsem věřící evangelík, my nevěříme v zázraky a zástupy svatých...Ale nechci diskutovat o víře, s homeopatií nemám zkušenosti osobní, jsem(zaklepávám na hlavu)chválabohu zdravej jako řípa. Máme známou MUDr. homeopatičku, provozují s manželem chiropraktikem soukromou praxi. Jelikož obvoďáka máme vola, radši si připlatíme a s jejich masážemi a radami jsme chválabohu zdraví celá široká rodina.
Obrázek uživatelky
profil
Já věřím spíš na homeopatii a zdravý styl života.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles