Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní tipy – odstranění tuku

9. 08. 2009 | Péče o tělo
Opět jste se na pláži zahalovala do dlouhé sukně či alespoň lehkého paera? Vzpomněla jste si na své novoroční předsevzetí, že konečně zhubnete do plavek, což se vám však z jakéhokoliv důvodu nepodařilo splnit.

Pavel Hilbert má několik tipů, podle nichž může být v plavkách krásná i ta nejvytíženější žena, která nemá čas na pravidelné cvičení a nervy na držení drastických diet. Dovolená v závěru léta či zimní pobyt v exotických destinacích, se tak dá prožít se zcela jiným pocitem.

„Zákroky, jejichž cílem je odstranění tuku, se dají rozdělit na invazivní a neinvazivní. Klasická metoda, která je také nejvíce známá, je liposukce, tedy jednoduše řečeno odsátí tuku z podkoží pomocí tenké trubičky,“ vysvětluje Hilbert. Při zákroku je nutné provést řezy v místech, kde se kanyla zavádí. Poté je kanyla postupně vtlačována a vytahována přes tukové vrstvy, což umožní destrukci tukových buněk a jejich odsátí.

Vlastní liposukce má mnoho podob. V současné době je za nejšetrnější považována liposukce tumescentní. „Principem metody je aplikace tumescentního roztoku do podkoží oblasti, kde má být tuk odsát. Letní tipy – odstranění tukuSoučástí tumescentního roztoku je fyziologický roztok, anestetikum a látky, které způsobí zúžení krevních cév a tak sníží krvácení. Pacient je při vědomí a může během zákroku měnit polohu, aby výsledný efekt odsátí byl co nejlepší. Tumescentní technika se nejčastěji kombinuje s použitím vibrační kanyly, tzv. vibrační liposukce. Lze použít také kanylu připojenou na ultrazvuk – ultrazvuková liposukce nebo kanylu, která obsahuje laserový paprsek - laserová liposukce (Smartlipo, Coolipo, laser MPX),“ popisuje zákrok Pavel Hilbert.

Metody se neustále zdokonalují a poslední novinkou je tumescentní liposukce v kombinaci s působením radiofrekvenční energie tzv. radiofrekvenční liposukce. Za pomocí radiofrekvence je tuk zkapalněn a po té odsát z těla klasickým způsobem.

„Je nutné podotknout, že se v poslední době stále více prosazují neinvazivní zákroky vůči invazivním,“
říká Pavel Hilbert. Provádí se bez anestezie a bez jakéhokoli řezu na kůži, jsou nebolestivé a pacient se může ihned vrátit k běžným aktivitám. K destrukci tukových buněk dochází působením ultrazvuku nebo radiofrekvence. Rozrušené a zkapalněné tukové zásoby jsou odplaveny mízním systémem a odstraněny přirozeným metabolizmem. Patří sem ultrazvuková lipolýza (přístroje Ultracontour, Ultrashape, Green cavity prestige, Novashape, Liposonix).

K modelaci postavy se používá nejen ultrazvuk, ale také radiofrekvence (přístroje Accent, Tripolar) nebo radiofrekvence s infračerveným zářením (Velashape). Tyto metody jsou vhodné spíše ke korekcím, tedy ne pro velká tuková deposita.  Všechny zmíněné přístroje dokáží také úspěšně redukovat celulitidu.

Zdroj: Lékaři-online.cz

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ahojky...letos v únoru jsem byla na tums.lipo hor. a dolního bříška.
u 3 dítěte jsem nabrala strašně moc(20kg) a nomohla jsem jsem se zbavit velkého břicha...
po zákroku dobrý,,,bříško mám super rovné,žádný fald a kůže se také krásně stáhla...samozdřejmě jsem po zákroku upravila mírně jídelníček a kapánek víc se hýbuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Některé ženy, které jdou na liposukci a nemají pevnou vůli, tak ty kila velice rychle naberou. Je lepší držet se vyvážené stravy a mít dostatek pohybu.
Obrázek uživatelky
profil
ta na fotce fakt potřebuje odsát tukSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles