8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mám obrovské množství snů

30. 11. 2010 | Vaše příběhy

Mám obrovské množství snů. Tím myslím tužby a přání, které mi kolují v hlavě. Těch snů, shluků fantazie v hlubokém spánku, mám méně. Poslední dobou se mi nezdají skoro žádné sny nebo si je aspoň nepamatuji. Asi je to tím, že málo spím a všechnu práci dělám až pozdě večer.

K mým tužbám bych se vrátila. Opravdu jen sním, ale nejdu si za splněním toho vytouženého přání. Ráda se přenesu do fáze snění, ve kterém je vše ideální, bez problémů a podle vlastních představ. O to horší je pád do reality a zjištění, že mám vysoké nároky a skoro nic nebude splněno. A už vůbec ne, když o to nebudu bojovat. Většinou totiž tento boj vzdám a potom si vyčítám, proč jsem tak hloupá a nedokončím tu cestu za něčím, o co v hlavě usiluji.

S podzimem a hlavně tím vichrem, který v noci běhá kolem oken, na mě přichází špatné spaní a noční můry. Sotva jsem nedávno minulou noc usnula, za pár hodin už jsem se budila, protože mě vichřice vyrušila ze spánku. Přistihla jsem se, jak si povídám ze spaní, což dělám docela často, jak mě informují obyvatelé vedlejšího pokoje. Šla jsem na záchod a pak chvíli pozorovala listy, pobíhající po silnici a větve, které se chvěly v záři měsíce.

Byla jsem ráda, že tu smršť pozoruji z tepla domova a stojím za oknem. Myslela jsem na lidi, kteří nemají domov, střechu nad hlavou a rodinu. Zalehla jsem opět do postele. Ráno jsem se probudila s lampičkou svítící nad mou hlavou. Zapomněla jsem ji zhasnout. Sotva jsem si vybavila, co se tu noc stalo, ale nakonec jsem to dala dohromady. Všem přeju klidné podzimní spaní a vyplněné každé tajné a vysněné přání. Nevzdávejte se svého cíle, jak to často dělám já. Dokážete to!

 

Inuska - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mluvila i za mě. Taky věčně lítám někde ve snech a představách, ale ten pád do reality je opravdu děs. Bohužel už nemám sílu za svý sny, spokojené a klidné moje vnitřní já a navrácení rodinné pohody dál bojovat.
Obrázek uživatelky
profil
Jsem již ve věku, kdy dávno vím, že se musím smířit se skutečností. Bývávaly časy, kdy jsem měla tolik snů a mnoho se jich nesplnilo, ale člověk musí být vděčen i za to. Přeji Vám, aby Vaše přání byla reálná a tudiž splnitelná.
Obrázek uživatelky
profil
Držím Vám palce, at se vše podaří.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjak já sním, už sním i ve dne.Jsem bez práce 3 měsíce.Snila jsem že by mě mohli ted vzít zpět, ale oni mě nechtěji.A to jsem se tam dřela jako chlap. tak co mi zbývá sny!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles