8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máte doma deváťáka? Je nejvyšší čas vybrat střední školu.

10. 11. 2023 | Výchova
-Komerční sdělení-

I když už máme myšlenky na Vánoce, rodiče deváťáků by přece jen měli věnovat pozornost výběru střední školy. Tohle není rozhodnutí, které je dobré nechávat na poslední chvíli. Přihlášky se sice odevzdávají až do 1. března 2024, ale už teď můžete navštívit veletrhy středních škol a využít termíny na Dny otevřených dveří ve školách, o kterých uvažujete.

Výběr střední školy je zásadní krok, který děti nasměruje k jejich budoucí kariéře, proto je dobré zvážit všechna kritéria. Tím nejdůležitějším je, aby je zvolená škola a obor bavily.

Naučíme vás to opravit














Jestli máte doma kutila, který rozebere vše, co může a snaží se přijít věcem na kloub, pak se poohlédněte, jestli ve vašem okolí není některá ze škol zapojených do projektu Naučíme vás to opravit. Je jich nyní celkem sedm, a to v Hluboké nad Vltavou, Chomutově, Kroměříži, Ostravě, Plzni, Praze a Třebíči a nabízejí studijní nebo učňovské elektro obory, jejichž cílem je výchova nové generace opravářů domácích spotřebičů. Žáci se učí nejen teoretickým znalostem, ale od druhého ročníku mají i praktickou část, kde se učí rozborku a sborku různých spotřebičů, diagnostiku závady i to, jak ji opravit.

Opravářů domácích spotřebičů je nedostatek


Naučíme vás to opravit
Opravitelnost domácích spotřebičů je v poslední době stále více skloňovaným tématem. Elektrozařízení, která jsou běžnou výbavou našich domácností, se totiž stávají stále více důmyslnější. Mají v sobě mnoho funkcí, programů a některé dokonce umělou inteligenci. Pojem chytrá domácnost se už zabydlel v sortimentu našich spotřebičů, ale jejich rostoucímu počtu neodpovídá nabídka trhu se servisními pracovníky. Těch je nedostatek nejen z důvodů postupného odchodu do důchodu, kdy chybí celá generace jejich nástupců, ale také díky rychlému vývoji nových technologií, které moderní spotřebiče využívají.

A právě o zajištění nových servisních techniků se snaží projekt Naučíme vás to opravit, který vznikl spojením výrobců domácích spotřebičů a vybraných středních škol a učilišť. Pokud váháte, zda by váš potomek měl studovat tento obor, přijďte se podívat na Dny otevřených dveří do některé z partnerských škol projektu.


www.naucimevastoopravit.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !