8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Medvědí energie pro všechny

27. 11. 2016 | Vaše příběhy

Afirmace: 

Vstupuji do svého nitra s vhledem a uvědoměním, ctím svůj cyklus odpočinku a aktivity.

Chcete-li použít tento systém, měli byste pochopit základy Reiki - jak používat vizualizace ke spuštění toku Reiki energie. 

Medvědí Reiki lze použít stejným způsobem, jako klasické Reiki. Můžete nechat proudit energii pro sebe nebo jinou osobu prostřednictvím dlaní, stejně jako v běžném Reiki. Může být použita samostatně nebo s běžným Reiki nebo jiným druhem Reiki.

Zpočátku bylo Medvědí Reiki navrženo tak, aby bylo posíláno pouze prostřednictvím záměru. Odesílání Reiki prostřednictvím jasného záměru (jako např. v Shamballe) je vskutku poměrně jednoduché. Vše, co musíte udělat, je mít v úmyslu posílat energii.

Například: Jen řekni sám sobě „Já jsem teď kanálem odesílání Medvědího Reiki.“

Můžete si také představit konkrétního medvěda k odeslání určitého typu Medvědího Reiki. Medvědí Reiki nemá regulerní symboly samy o sobě. Místo toho, budete vizualizovat medvěda. Budeme používat následující tři medvědy v naší práci s Reiki. 

Medvěd hnědý

To zahrnuje velkého medvěda Kodiaka a medvěda grizzlyho.

Když si představíte, že medvěd hnědý ve vašem léčení (buď prostřednictvím zaslání obrazu Medvěda hnědého z vašich dlaní jako symbol Reiki nebo volání na ducha medvěda hnědého o pomoc), budete spojení s těmito energiemi:

• Síla

• Zdraví

• Statečnost

• Vytrvalost

• Uzemnění

Energie hnědého medvěda je ideální pro použití na otázky fyzického uzdravení. Je to také skvělá energie pro ty, kteří nejsou fyzicky uzemněni a mají tendenci „stavět vzdušné zámky“ nebo „být myšlenkami v oblacích“ příliš mnoho.

Medvěd Panda

Panda přináší „teplou“ léčivou energii, naplněnou sluneční energií. Když si představíte pandu ve vašem léčení, přinese Vám následující energie:

• Hravost

• Svoboda

• Bezstarostnost

• Propojení s rodinou a děti

• Světlo, lásku a smích

Energie Pandy může „odlehčit“ výše uvedenou energii Medvědího Reiki, která může často být vážná a pevná. Tuto energii je skvělé použít pro lidi s depresí. Bude je držet uzemněné, zatímco se budou snažit pozvednout svého ducha.

Polární medvěd

Energie z ledního medvěda je „chladivá“ místo teplá. Lední medvěd energie přináší následující vlastnosti:

• Klid

• Soustředění

• Uzemnění

• Introspekci

• Objevování Vaší pravdy

• Rozvoj Intuice

 

Energie polárního medvěda je skvělá k použití pro meditaci a pro klienty, kteří se potřebují uvolnit a přestat si tolik dělat starosti.

Nebeští medvědi

Nebeští Medvědi jsou zvířecí průvodci, kteří jsou v duchovním světě. Můžete se s nimi spojit v meditaci žádostí o vedení, můžete je také požádat o pomoc při léčení. Nebeští Medvědi jsou spojeni se souhvězdím na obloze, nacházejícím se u nás na severní polokouli. Za jasné noci můžete jít ven a meditovat při pohledu na hvězdy.

 

Velká Medvědice, Ursa Major 

Ursa Major je také známý jako Velký vůz.

„Podle některých indiánských legend, mísa z Velkého vozu je obrovský medvěd a hvězdy rukojeti jsou tři bojovníci honící jej. Souhvězdí je nízko nad obzorem v podzimní večerní obloze, a tak bylo řečeno, že lovci zranili medvěda a jeho krev způsobila, že stromy mění barvu na červenou.“

Velká Medvědice přináší moudrost, poznání, a přijetí.

Malá medvědice, Ursa Minor

Také známý jako Malý vůz. Velká hvězda na ocase medvěda v diagramu nahoře je Polárka. Polárka je také poslední hvězda na rukojeti „Vozu“.

O Polárce

„Je to hvězda, která je nejblíže k severnímu nebeskému pólu. Pokud byste stáli na severním pólu, Polárka by byla téměř přímo nad hlavou. Pokud uvidíte Polárku na obloze, vždy Vám ukáže, jakým směrem je sever. Kromě toho, úhel Polárky nad obzorem vám řekne vaše zeměpisné šířky na Zemi. Z tohoto důvodu, Polárka byla nejdůležitější hvězda pro navigaci na moři.“

Malá medvědice přináší inspiraci, představivost a zvědavost.

Medvědí totem

Možná již máte totemové zvíře, když začnete používat Medvědí Reiki. To je v pořádku. Můžete pokračovat v práci s tímto totemovým zvířetem. Někteří lidé mají také více totemových zvířat, nebo se jejich totemová zvířata změní, tak jak oni dělají životní změny.

Během samotného zasvěcení, možná budete spojeni s vaším Medvědím totemem. To je medvěd, kterého dostanete k práci s pomocí Medvědího Reiki (a pro svůj život obecně). Medvěd vám může říci zvláštní jméno, kterým ho zavoláte. Pokud jste neobdrželi jméno, neváhejte a pojmenujte ho. Ať už jste vedeni pojmenovat medvěda jakkoliv, bude to perfektní!

Pokud jste neobdrželi Medvědí totem při zasvěcení, můžete o něj požádat v meditaci. Kdykoliv si můžete také požádat o práci s Medvědem Průvodcem nebo s Nebeským medvědem. Představte si sami sebe v klidném místě v přírodě a požádejte medvěda, aby k Vám přišel. Zeptejte se ho, jaké je jeho jméno. Všimněte si, jaký typ medvěda to je a jaké to má poselství pro vás. Medvěd může přinést velké dary intuitivními poznatky a přijetí.

Váš Medvědí Totem je dar, a pomůže vám s čímkoliv (pro vaše nejvyšší dobro). Jen poproste.

Zasvěcení na dálku

Zasvěcení na dálku jsou stejně účinná jako osobní zasvěcení.

Chcete-li poslat zasvěcení v reálném čase, pak budete muset nastavit vzájemně vhodnou dobu.

Zasvěcovaný bude na klidném místě meditovat alespoň půl hodiny.

Můžete také poslat zasvěcení s úmyslem, že ho klient obdrží, jakmile bude připraven. Vše, co musíte udělat, je poslat zasvěcení s tímto úmyslem, a poté nasměrovat klienta, aby si udělal čas na příjem zasvěcení v pohodlí (alespoň půl hodiny).

U obou metod se klient může otevřít sám až do přijetí zasvěcení opakováním nahlas nebo potichu:

„Já teď získávám zasvěcení Medvědího Reiki naladění zaslanou od... pro... Děkuji.“

Chcete-li odeslat zasvěcení:

„Vyzýváme nebeských medvědů na pomoc se zasvěcením.“

Pak si představte, že odesíláte Medvědí Reiki s úmyslem zasvětit klienta. Pak můžete poslat energii za každého ze tří hlavních Reiki medvědů: medvěd hnědý, Panda, a lední medvěd.

Děkuji Nebeským medvědům za jejich pomoc.


WolfLake - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !