Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Měl to být nezapomenutelný den

31. 01. 2014 | Vaše příběhy
Ano, ten den, 1. listopadu 2013, měl být pro mne nezapomenutelný. Ale úplně jinak, než nakonec dopadl. Stalo se již koncem léta, dostali jsme v práci nabídku, kdo by měl zájem zúčastnit se televizní soutěže Videostop. Docela ráda jsem se přihlásila. Mám tuto soutěž ráda a toto byla skvělá příležitost nejen k zábavě, ale také k možnosti nahlédnout do zákulisí natáčení v televizi.

Pak firma dala všem přihlášeným vědomostní test o českých filmech, na základě kterého byli vybráni tři soutěžící. Sláva... byla jsem mezi nimi a tak již nic nebránilo v cestě k novým zážitkům.
Den před oním slavným dnem byla moje dcera přes noc u přítele, který pracuje u nás ve firmě. Dcera ještě studuje a chodí k nám na brigádu. Její přítel mě oslovuje tak hezky - „maminko“.
Byly jsme s dcerou dohodnuté, že já ještě ráno vyřídím povinnosti v práci a pak se před mým odjezdem sejdeme doma.

nezapomenutelný denJiž jsem se blížila k domovu, když zazvonil telefon. Volala dcera, kde jsem a že se stalo něco strašného, ale do telefonu se jí to nechce říkat. Domů jsem skoro běžela a hlavou se mi honilo vše možné. Dcera mi mezi slzami řekla, že v noci viděla umřít přítelovu maminku a že jí nedokázali již nijak pomoci. Bylo jí pouhých čtyřicet let a podle lékařů šlo o tak masivní infarkt, že nebyla žádná šance na záchranu. Připadala jsem si jak v nějakém špatném snu a s touto tragickou zprávou v hlavě jsem odjížděla do televize.

Natáčení bylo moc pěkné, ukázky nebyly těžké, ale díky trémě a myšlenkám v mé hlavě jsem nedokázala dostatečně rychle reagovat a nakonec jsem byla poslední. Tak jsem se těšila a nakonec jsem si to ani nedokázala pořádně užít.

Po mém návratu jsme probírali vše, co se v ten den stalo a nebylo to příjemné povídání. Místo radosti převládal jen smutek, bolest a bezmoc.
Je to již více jak dva měsíce, ale ve svých myšlenkách se k tomu dni vracím. Přítel dcery u nás nyní bývá ještě častěji než dřív. Doma je mu více smutno než u nás, protože k té smutné události tam došlo. Již mi opět říká mami a jak tak mám nyní o jedno dítě více a já se všemožně snažím mu tu jeho maminku nahradit.

GabiC - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to je smutné..ach joSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SMUTNÝ PŘÍBĚH.
Obrázek uživatelky
profil
velmi smutnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
smutný příběh,takový už je ale život.Někdy radost,někdy smutek...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
se smutným příběhem .. Je mi líto syna, který viděl umírat maminku a ještě tomu v tak mladém věku, je to kruté. Nejhorší je bezmocnost. Jste teď pro něj oporou Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles