Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Štíhlá postava se získá kojením

6. 04. 2012 | Kojení
Štíhlá postava - mnoho žen určitě trápí jejich postava, je to přirozené, v dnešní době, kdy máme před očima obrázky modelek či hereček s perfektními figurami, nemůžeme být spokojeny samy se sebou, ale asi se trápíme zbytečně.

Štíhlá postava - problém máme skutečně hlavně v hlavě. My se vidíme tlusté a neforemné, ale ostatní nás vidí úplně jinak a nechápou naše kritické pohledy na vlastní postavu. Já jsem měla podobné problémy hlavně v pubertě. Získala jsem ženské tvary, ale velice mi to vadilo, proto jsem se potácela v mnoha dietách a hubnutí, až jsem se dostala na svoji ideální váhu, při 165 cm 50 kg. Ale bylo to těžké, přestala jsem jíst veškeré přílohy, chleba či rohlíky, to neznám už hodně dlouho. Jinak se moc neomezuji, dokonce si každý den dám čokoládu.

Štíhlá postava - ale zlom nastal v těhotenství. To, že jsem přibrala 16 kg, jsem brala jako nutné, jen ať se má miminko dobře, ale hodně jsem myslela na to, jak pak budu kila shazovat. Řeči o tom, že v době kojení se hubne samo, jsem odmítala jako hloupé, ale opak byl u mě pravdou.

Kojením ke štíhlé postavěPo porodu jsem měla dole hned 6 kg a ostatní zmizela během pár měsíců. Asi opravdu díky kojení, protože v jídle jsem se nijak moc neomezovala, včetně své oblíbené čokolády, na které jsem si vybudovala závislost. Váha se mi zastavila na 44 kg, a to už nebylo moc fajn.

Slýchala jsem záporné reakce na to, jak vypadám, spousta lidí si myslela, že jsem nemocná, ale já opravdu hubnout nechtěla. Vážně to způsobilo kojení, protože jakmile jsem v 10 měsících věku dítěte kojit přestala, tak šla kila opět nahoru, dnes jsem opět na svých 50 kg a musím si váhu opět hlídat.

Štíhlá postava - říkám si, že kojení pro mě byla nejjednodušší dieta v životě, takže maminky, nemějte strach o své postavy v těhotenství, určitě se vám podaří brzo docílit správných tvarů, ať s kojením, jako to bylo u mě, či jinak. Ale hlavně se nesmíme postavou až tolik trápit, i když je to hodně těžké, to sama vím, a v podstatě každý den to řeším, nevím, jestli je to úděl žen, že se musíme takhle trápit, nebo jestli je to zbytečné a mužům se líbíme i s pár kily navíc.

Štíhlá postava - diety tu jsou a budou, obklopují nás na každém kroku, v každém časopisu, takže přestat na to myslet je skoro nemožné. Takže přeju všem spoustu zdaru do hubnutí, hlavně dobré výsledky a jdu si dát svoji oblíbenou tabulku čokolády, kterou si pak budu zase dlouho vyčítat.

Čtěte také:
Kojení chrání před rakovinou prsu
Cesta ke štíhlé postavě

Bedu - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
44 kg "nebylo moc fajn"...? A kolik pisatelka měřila...? 120 cm? Když jsem při 163 cm měla 52 kg, tak to podle BMI vychází jako podváha... Takže 44 kg je "víc než norma" tak opravdu při 120 centmetrech výšky... :-/
Ano, myslím si, že jestliže má žena 44 kg a přijde jí, že to "už není moc fajn", tak má o svou postavu přílišnou obavu...
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem také shodila,7kg mi ještě chybí to mé váhy než jsem otěhotněla,také často poslouchám kritiky,at jím,že jsem hubená.Všechno oblečení je mi velké.Doufám že jak přestanu kojit naši nenasytu tak se dostanu zpět na svoji váhu.
Obrázek uživatelky
profil
tak to já jsem při kojení shodila, a to kojím v kuse již 3tím rokem, jelikož mám 3 děti po roce za sebou. Váhově jsem se dostala ještě na váhu co jsem měla v 15ti letech. Ale asi to není jen tím kojením, ale i tou činností okolo dětí
Obrázek uživatelky
profil
Ja jsem rodila o mesic driv a pribrala jsem 14 kilo, syn byl mrnous, takze z porodnice jsem odchazela jen s cca 5 kily dole, kojim ho stale, je mu 15 mesicu a vaha se ani nehne..takze opravdu to neplati pro vsechny, bohuzel..
Obrázek uživatelky
profil
neplati to ale u každeho
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice