Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Místní krasavec

3. 04. 2022 | Vaše příběhy

V osmnácti jsem se potkala s Mirkem. Mirek byl na první pohled krasavec. Do města, kde jsem bydlela, jsem se s rodiči přistěhovala teprve nedávno, a tak jsem netušila, že Mirka ve městě zná každá mladá dívka a většina s ním měla i zkušenosti. Bohužel, ne zrovna dobré.

Protože i já byla tehdy velmi pěkná dívka, nestalo se nic jiného, než že jsme si padli do oka a začali jsme spolu chodit. Když se o mém vztahu dozvěděla má dobrá kamarádka, kterou jsem v novém bydlišti poznala, Mirka mi začala vymlouvat. Říkala mi, že Mirek, místní krasavec, se známostmi s dívkami jen baví a žádné dlouho nezůstane věrný. Nevěřila jsem jí. Brala jsem její slova jako známku závisti. Všimla jsem si, že se za Mirkem otáčí i vdané paničky. Byl to prostě krasavec a patřil právě mně.

Mirek pracoval v místní firmě a já zatím studovala vysokou školu. Bydlela jsem i nadále u rodičů. Na schůzky jsme ale měli vlastní prostor. Mirek totiž od firmy, u které pracoval, dostal služební byt. Zde jsme se oddávali jeden druhému. Bylo nám spolu krásně. Dokonce jsme v létě jeli na společnou dovolenou. Snad právě tam to začalo. Užívali jsme si dny u moře a večer se věnovali zábavě. Hotel disponoval bohatým kulturním programem.

Jednoho dne mě bolela hlava. Večer jsem proto vybídla Mirka, aby se kulturního programu v hotelu zúčastnil sám.

„Asi jsem byla příliš dlouho na sluníčku. Vezmu si prášek a půjdu si lehnout. Pobav se, já půjdu spát, a pak přijdeš,“ řekla jsem Mirkovi. V koutku duše jsem doufala, že zůstane se mnou. Ten ale šel.

Skutečně jsem brzy usnula. Probudila jsem se až k ránu. Mirek na pokoji ještě nebyl. Kde mohl být? Zábava v hotelu trvala zpravidla do půlnoci, poté se lidé rozešli a v hotelu byl klid. Nyní byly téměř čtyři hodiny ráno. Kde se mohl zdržet? Postel vedle mě nebyla rozestlaná. Bylo zřejmé, že Mirek byl pryč celou noc. Rozhodla jsem se ho jít hledat. Přetáhla jsem si přes pyžamo lehký župan a vyšla jsem z pokoje. Nedošla jsem ani na konec chodby, když jsem slyšela z jednoho z pokojů známý hlas. Byl to Mirek. Srdce mi divoce bilo na poplach. Smál se, a pak ho doprovodil smích nějaké dívky. Co mám dělat? Mám zaklepat na ten pokoj a říct, že muž, který je tam na návštěvě, patří mně? Mám si namlouvat, že to není Mirek? Zbaběle jsem utekla. Vyplakala jsem se do polštáře a pak nějak opět usnula. Mirek přišel na pokoj asi za hodinu. Vnímala jsem, jak přechází po pokoji. Poté se natáhl pro deku, rozházel ji na posteli, jako by celou noc pod ní spal, a pak se sklonil k mé tváři. Chtěl mě políbit. Ucukla jsem svou tváří a jeho letmý polibek dopadl na polštář.

„Je ti ještě zle, lásko?“ zeptal se. „Řekla bych, že mnohem hůř,“ odpověděla jsem s odporem. Vůbec nechápal, jak to myslím. Domníval se, že jsem uvěřila rozházené posteli i tomu, že noc trávil se mnou. Choval se, jako by se nic nestalo.

V následujících dnech jsem se dala do průzkumu. Musela jsem zjistit, kdo na pokoji, kde Mirek byl, vlastně bydlí. Byly tam ubytované dvě dívky, mladé sestry. Vyjely si na dovolenou spolu. Možná doufaly, že zde natrefí na lásku, možná jen na flirt, a možná v nic nedoufaly a ono se to stalo.

Sledovala jsem ty tři po zbytek dovolené. Jednu, druhou, a pak Mirka. Dělali, jako by se vůbec nic nestalo. Málem jsem tomu sama uvěřila.

Po návratu domů jsem se chtěla s Mirkem rozejít. Nevěřila jsem mu už a vrátila se mi slova kamarádky. Asi měla pravdu. Ještě jednou jsem šla s Mirkem ven. Chtěla jsem mu říct, že o všem vím. Předběhl mě ale cizí muž. Když Mirka spatřil, ručně si s ním vyřídil zálet jeho nevěrné ženy. Žena byla muži nevěrná právě s Mirkem. Až po rozchodu jsem se dozvěděla i další případy jeho nevěry. Byl mi nevěrný se svobodnými, vdanými a dokonce i s pošťačkou, která u nás roznášela poštu. Ta z ostudy změnila zaměstnání. Jen Mirek se stále tvářil, jako by se nic nestalo.

Dnes nemám muže, který by byl nějak zvlášť krásný. Mám obyčejného chlapa, který mi je věrný, miluje mě a k životu mu stačí jen jedna žena. Vlastně dvě, já a naše společná dcera. A jsem za to ráda.


 čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Místní krasavec:

Místní krasavec
Místní krasavec
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !