8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Stroj času pro paní Vlastu

4. 02. 2010 | Televizní tipy

Vizážisté a lékaři z pořadu Mladší o pár let tentokrát vrátí v čase vzhled Vlasty Pokorné. Paní Vlasta dlouhodobě tvrdě pracuje na směny v zakouřeném prostředí, a tak jde péče o zevnějšek trochu stranou. Jakou změnu s ní provede tým specialistů z pořadu, který pomáhá vypadat lépe, poznají diváci už v jeho dalším díle.


Paní Vlasta o sebe v posledních letech příliš nepečuje. Málo spí, hodně pracuje a kromě narušeného spánkového cyklu se vzhledem ke své profesi také naučila jíst v noci. Věčný kolotoč dřiny bez odpočinku je důsledkem dřívějších soukromých starostí. Paní Vlasta je dvakrát rozvedená a druhý rozvod byl tak finančně náročný, že se dosud nevyrovnala s jeho dopady na pani-vlastarodinný rozpočet. Právě proto musí pracovat opravdu tvrdě – jako obsluha  v herně.


Pravidelně o sebe paní Vlasta nepečuje. Nárazově si vyčistí pleť či použije denní krém. Ani její léta neměněný šatník není na chlubení. S neuspořádaným stylem si však v pořadu poradí vizážisté a stylisté. Paní Vlasta si nechala před pár lety operovat spodní víčka, ale vlivem stresů a špatného životního stylu to už téměř není patrné. Teď jí proto čekají další zákroky, které jí zaručí mladistvější vzhled na dlouhou dobu.


Držet palce při proměně paní Vlasty mohou diváci v dalším díle Mladší o pár let už ve čtvrtek 4. února od 21.10 na Primě!


 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mladší o pár let - Stroj času pro paní Vlastu:

Mladší o pár let - Stroj času pro paní Vlastu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !