MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mladší o pár let - Stroj času pro paní Vlastu

4. 02. 2010 | Televizní tipy

Vizážisté a lékaři z pořadu Mladší o pár let tentokrát vrátí v čase vzhled Vlasty Pokorné. Paní Vlasta dlouhodobě tvrdě pracuje na směny v zakouřeném prostředí, a tak jde péče o zevnějšek trochu stranou. Jakou změnu s ní provede tým specialistů z pořadu, který pomáhá vypadat lépe, poznají diváci už v jeho dalším díle.


Paní Vlasta o sebe v posledních letech příliš nepečuje. Málo spí, hodně pracuje a kromě narušeného spánkového cyklu se vzhledem ke své profesi také naučila jíst v noci. Věčný kolotoč dřiny bez odpočinku je důsledkem dřívějších soukromých starostí. Paní Vlasta je dvakrát rozvedená a druhý rozvod byl tak finančně náročný, že se dosud nevyrovnala s jeho dopady na pani-vlastarodinný rozpočet. Právě proto musí pracovat opravdu tvrdě – jako obsluha  v herně.


Pravidelně o sebe paní Vlasta nepečuje. Nárazově si vyčistí pleť či použije denní krém. Ani její léta neměněný šatník není na chlubení. S neuspořádaným stylem si však v pořadu poradí vizážisté a stylisté. Paní Vlasta si nechala před pár lety operovat spodní víčka, ale vlivem stresů a špatného životního stylu to už téměř není patrné. Teď jí proto čekají další zákroky, které jí zaručí mladistvější vzhled na dlouhou dobu.


Držet palce při proměně paní Vlasty mohou diváci v dalším díle Mladší o pár let už ve čtvrtek 4. února od 21.10 na Primě!


 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mladší o pár let - Stroj času pro paní Vlastu:

Mladší o pár let - Stroj času pro paní Vlastu
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles