8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pusťte svěží jarní vánek do Vašeho šatníku

25. 03. 2008 | Pro ženy
Zima už se chýlí ke konci a jarní sluneční paprsky už se derou zpoza mraků ven.  Konečně ucítíme hřejivý dotek slunce, vlasy nám pročísne příjemný jarní vánek.  

A to je přesně ten čas , kdy se nám vrací do žil energie a radost. Odhodíme kabáty a huňaté svetry a můžeme se obléknout do nových jarních outfitů.  

Jaro je čas pro inovaci!

A jaké že budou módní trendy letošního jara? Naše šatníky opět ovládnou barvy – žlutá, zelená, módním hitem bude fialová, ale hlavně  květy všech velikostí a barev. Oblékněte se do tunik z lehkých látek, hrajících mnoha vzory.

Móda na jaro 2008Móda na jaro 2008

Mottem této sezóny je ležérnost a uvolněnost. Nebojte se nezvyklých barevných kombinací. Mnoho módních prvků loňské sezóny se k nám vrátí i letos. Zkombinujte pár nadčasových kousků, odhoďte všechny zábrany a kupte si to, v čem se budete cítit naprosto úžasně. Móda je hlavně pro zábavu, nechte plynout Vaši fantazii, buďte hravá, stačí pár doplňků – korále, kabelka – a Váš outfit – ale především vy - Vám rozkvete před očima.

Móda na jaro 2008A o tom to právě je!  Sledujte módní trendy jen pro zábavu a inspiraci, nebuďte jejich otrokem. Vy sama nejlépe víte v jakém oblečení se budete dobře  cítit, vy sama si dokážete sestavit ten nejmódnější outfit, který co nejvíce podtrhne Vaši osobnost a tím zvýrazní Váš jedinečný šarm.


Nebojte se vlka nic
a vzhůru do ulic!

   


Zdroj: www.mujoutfit.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
kdo si tohle na sebe vezme???
Obrázek uživatelky
profil
nic horšího jsem neviděla.Hrůza
Obrázek uživatelky
profil
mě se to moc nelíbíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
U některých modelů bych zkrátila sukýnky. V některých modelech bych se dovedla představit. Modely se mi líbí.
Obrázek uživatelky
profil
Je pravdou,že na těch figurinách ošacení visí a nevypadá dobře. Ale tuniky a volné lehké oděvy zakryjí, nedostatky na naší postavě.Chce to jen zkusit, omakat a vybrat vhodnou barvu.Já se módy ani změn nebojím.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles