Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Móda v kanceláři

31. 03. 2010 | Pro ženy

Móda v kanceláři nemusí být za každou cenu upjatá a fádní. Je mnoho variant, které ženy mohou zvolit a každý den vypadat jinak a zajímavě.

 

Výběr oblečení se liší podle profesního žebříčku, který žena v práci zastává. Oblékat se vždy může vkusně a přitažlivě. Mnoho podniků má také určité požadavky na své pracovníky, musí se oblékat podle jejich požadavků a spousta z nich dokonce na oblečení přispívá.

 

Pokud si kupujete nějaký dražší kostýmek měly byste se zajímat hlavně o kvalitu, nadčasovost a pohodlí. Až budete stát před zrcadlem a budete si cítit profesionálně, seriózně a atraktivně, můžete si být jistá, že toto je ten pravý kostýmek. Seriózní šatník se nemusí skládat jen ze tří barev: bílá, šedá a černá. Například modrá barva je také seriózní. Nebo si zkuste vybrat luxusní doplňky jemných barev. Je důležité abyste se cítila jako žena, proto se nebojte ozdobit se náhrdelníky, náramky a náušnicemi. Vše spolu ale musí ladit a nic nesmí být přehnané. Někdy méně znamená více.

 

Upravený zevnějšek je vaše vizitka. Vaše oblečení je součást vaší image, to mějte na paměti. Díky oblečení působíte na své okolí, kolegy a nadřízené nebo podřízené. To že o sebe pečujeme a záleží nám na našem zevnějšku, dáváme najevo, že si vážíme samy sebe a tedy i svého okolí.

 

Asi nemusím ani připomínat, že do zaměstnání nepatří extravagantní móda, průhledné halenky, krátké kalhoty, minisukně nebo dokonce velké výstřihy. Barvy je vhodné volit spíše decentní a nevýrazné. Trička by měla být bez velkých nápisů a obrázků.

 

Neméně důležitou součástí upraveného zevnějšku, jsou upravené vlasy a nehty. Vlasy mohou být rozpuštěné pokud jsou upravené, ale lépe působí různé culíky nebo drdoly. Nehty by měly být lakované světlým nebo bezbarvým lakem. Velmi pěkně vypadá francouzská manikúra. A v poslední řadě je to decentní make-up. Pokud si nevíte rady jak se vhodně malovat do práce, můžete si zajít k jakékoliv kosmetičce, která vám ráda pomůže a poradí.

 

Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý model, kdterý se hodí třeba právě na pracovní večírek, navrhla česká mladá návrhářka Zuzka Veselá.
O jeden ze čtyř originálních zlatočerných modelů šatů se soutěží na www.kavaveznamenitouhy.cz. Stačí hlasovat pro ten, který se vám nejvíce líbí.
A vítězka získá právě model od Zuzky Veselé.
Neváhejte, takovéhle šasty ještě nikdo nemá.
Obrázek uživatelky
profil
pracujiv kanceláři, většinou nosím tmavé kalhoty či sukně a k nim nějaký svetřík, někdy si vezmu kostýmek,zaměstnavatel mi nenařizuje, jak se mám strojit, proto občas natáhnu i džíny,ale to většinou,když jdu z práce rovnou na nějaký výletík
Obrázek uživatelky
profil
jak je úřednice oblečená, ale dost mi vadí, když nedělá co má. např. u nás na sociálce jsme byla 3x s potvrzením o studiu a jednou s kopií rodného listu dcery, protože to prostě milá krásně a vkusně oblečená paní někam založila a evidentně se mě rozhodla obtěžovat jen proto, aby sama nemusela zalovit v tom bordelu na svém stole...
Obrázek uživatelky
profil
naštěstí na úřadech jsou u nás příjemní
Obrázek uživatelky
profil
jsem na materske a tak se na uradech objevuji docela casto.
Nerikam,sama rada vypadam pekne,je mi teprve 26let,ale vim ze na to nemam penizky.Ziji sama se synkem a kdyz cekam na SSP az na me prijde rada a kolem me chodi zenske jak ze zurnalu,v tu ranu si pripadam jak smudla a mene cenna,jelikoz nemam na sobe tolik skvostu co ony.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles