8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moje léčení v lázních

16. 04. 2016 | Vaše příběhy

Po těžké operaci lékaři rozhodli, že bych měla jet do lázní. Pojišťovna mi je přiklepla a tak jsem vyrazila směr Luhačovice. Sice bych jela raději na jaře, ale nedalo se nic dělat. Ubytování jsem získala v nádherném domě Jestřabí, který byl dílem slavného Jurkoviče. Personál byl všude velice milý a ochotný a já si začala užívat. Samozřejmě jako každého i mě čekala lékařská prohlídka a následné naplánování procedur.

Paní doktorka působila velmi milým dojmem a vypadala, že je to osoba na svém místě. Ale velice brzy jsem měla změnit názor. Nejsem člověk, který zavrhuje léčitele a jiné alternativní metody, ale to, co mi začala paní doktorka valit do hlavy, to byl děs.

Prvně začala nenápadně makrobiotikou. To jsem ještě brala, že změna stravy může člověku pomoci, ale tím to neskončilo. Z paní doktorky vypadlo, že zná skvělou léčitelku. Prý jí stačí, když paní doktorka na někoho pomyslí a léčitelka jí řekne, co mu chybí a jak léčit. Zajímavé, ale když mi paní doktorka řekla, že jí léčitelka na dálku spravila nohy do X, tak jsem se stala těžce skeptickou. Myslela jsem, že si ze mě dělá legraci, ale bohužel to myslela vážně a byla o tom přesvědčena.

moje léčení v lázníchDospěla jsem k přesvědčení, že paní doktorka je zvláštní a každé kontroly už jsem se trošku bála. Protože jsem čekala, co zase léčitelka na dálku dokázala. Po konzultaci s léčitelkou mi začala nabízet metody léčby, které absolutně nejsou vhodné po té operaci, co jsem absolvovala. Takže jsem začala pochybovat o kompetentnosti paní doktorky, když mi to doporučovala.

Nevím, jaký názor na to máte Vy, ale myslím, že to moc v těch lázních nebylo na svém místě. I když jinak se mi tam líbilo a člověk si tam odpočinul, tak jsem nakonec byla ráda, když jsem odjížděla domů.


Marikou - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Moje léčení v lázních:

Moje léčení v lázních
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Uvažuji o vaší zkušenosti.Nepíšete,zda rady paní doktorky měly být placené nebo ,podle ní,dobře míněné.Pokud by bylo požadováno placení a jak píšete,že pan primář lékařku podporoval,tak přece máte možnost přednést svoji nespokojenost na pojišťovně.A pokud m by mi jen paní doktorka vnucovala svoje názory,nemusím je akceptovat.
Mám dvě zkušenosti.V lázních jsem byla ubyto v pokoji v suterénu,kde bylo plno mravenců.Když jsem chtěla jiný pokoj,tak mi bylo řečeno,že nemají.Nechala jsem si zavolat vedoucí ubytování.Když jsem jí sdělovala problém,tak jsem viděla v okně,jak za mnou pracovnice dělá opičky.Byla jsem hloupá a odjela jsem.Dnes bych to řešila jinak.A druhá zkušenost.Navštívila jsem psycholožku,protože jsme měli rodinný problém.Ta mě poslala dvakrát k jiným lidem,kde konzultace byla tučně placená.Ale k ničemu.Došla jsem k názoru,že člověk si musí poradit sám.Bohužel,život mě naučil být skeptická.
Dnes už bych si toho asi moc nenechala líbit.
Obrázek uživatelky
profil
já o tom přemýšlela, ale zjistila jsem, že bych si moc nepomohla neb paní doktorku ve všem podporuje pan primář.Takže by to ani nemělo smysl.
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem byla v lázních vždy jen jako samoplátce, ale myslím, že kdyby se mi tohle stalo u lázní, kde bych byla po operaci, tak bych zašla na ředitelství a poprosila o jiného lékaře.SmajlíkPacient má právo si lékaře vybrat a v Luhačovicích jistě nebyla jen jedna lékařka.
Obrázek uživatelky
profil
kdyby to nebylo tak vážné téma....co budu lhát, už dlouho jsem se tak nenasmála, jako vyléčeným nohám do X
Obrázek uživatelky
profil
půjčila mi i knihu o makrobiotice kde bylo dokonce napsáno, že taková změna stravy vyléčila autismus, maminka, které se narodilo slepé dítě a ona potom začla jíst makrobioticky tak ho pomocí kojení uzdravila a začlo vidět.
Tak nevím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles