Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moje závislost

13. 03. 2016 | Vaše příběhy
Bydlela jsem na vesnici společně s mojí sestřenicí, měly jsme se hodně v tu dobu rády a všechen náš společný čas jsme trávily spolu. Byla jsem v pubertě, a tak jsem si říkala, že je už správný čas najít si nějakého přítele. Společně s mou sestřenkou jsme si daly inzerát na seznamku. Druhý nebo třetí den (to už si přesně nevzpomínám) se sestřence ozval jeden kluk, tak jsme si všichni společně dopisovali, pak jsme se začali i scházet. Sestřence se moc nelíbil, ale mně docela ano, viděla jsem možnost žít jinak. Tak jsme se spolu dali dohromady, začali jsme spolu chodit. V tu dobu jsem ale ještě nevěděla, co je vlastně Pepa zač.

Začala jsem jezdit k jeho rodičům, vše bylo celkem v pohodě až na jeden den, kdy jsme si šli spolu sednout do nedaleké hospůdky. Tam mě představil svým kamarádům (to, že to jsou narkomani, mi ale už neřekl). Měla jsem v sobě pár piv a najednou jsem zbystřila, když ten jeho kamarád Karel vytahoval z kapsy jakýsi kus papírku, po chvíli jsem zjistila, že to nebyl jen obyčejný papírek, byl v něm pervitin. Po chvíli mi ho Karel nabídl a já, jelikož jsem byla v pubertě a chtěla zažít neznámé, tak jsem si to tedy dala s nimi.

moje závislostAsi za půl hodiny jsem byla úplně v jiném světě, bylo mi fajn jako nikdy předtím, takové krásné pocity jsem ještě nikdy nezažila. Tak jsem si to užila, ale asi týden na to mě přepadla chuť dát si to znova, a tak kamarád Karel byl stále tím, koho jsem neustále vyhledávala. Trvalo to asi měsíc, než jsem si vlastně uvědomila, že jsem na tom závislá. Pak se to se mnou asi rok vezlo, s přítelem jsme se neustále hádali, dělali naschvály, strašně mi ubližoval (psychicky), ponižoval, nadával a nakonec se spikl proti mně společně s Karlem, ten ho začal navádět proti mně, říkal mu, ať mi to už nikdy nedává, společně mě pomlouvali a provokovali, bylo to hrozné! Dokonce mi i třeba ve 3 h ráno bouchali na dveře a když jsem pak vylezla z bytu, nikdo tam nebyl a já jsem z toho měla docela silnou psychickou újmu na zdraví.

Už nikdy jsem tohle nechtěla zažívat a tak jsem si řekla DOST!  Zanedlouho, asi po 3 měsících, jsem zjistila, že jsem těhotná a to mě vlastně vysvobodilo ze spárů drog a já díky tomu mohla začít žít konečně normální život. Narodil se mi krásný zdravý syn, kterého mocinky moc miluji, s Pepou jsme dodnes, i když nám to skoro vůbec neklape, ale asi to dělám hlavně kvůli Matyáškovi (mému synkovi), protože mu nechci brát tátu, možná nejsem úplně chytrá, ale kdybych od něj chtěla odejít, tak stejně vlastně nemám kam, nemohla bych si dovolit vlastní pronájem. Jsem silná žena, tak to musím vydržet, než se třeba objeví Ten PRAVÝ MUŽ. :)

Maminka24 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
přeju pevný nervy
Obrázek uživatelky
profil
To je smutný príbeh a tiež je smutné, že ti nemôžu pomôcť rodičia. Nič o nich nepíšeš.

Žiť s narkomanom nie je to najlepšie riešenie, obávam sa, že by si časom mohla znova do toho spadnúť, aj keď verím, že kvôli synovi to nechceš.
Naozaj by bolo lepšie, keby si mohla odísť niekam, kde nie je nikto závislý a kde by si našla pomoc a podporu.
Jarka má pravdu, popýtaj sa na sociálke o možnosti umiestnenia v azylovom dome.

Obdivujem ťa, že si bola schopná takto sa zdôveriť a držím ti palce, aby si mala lepší život nielen ty, ale aj tvoj synček.
Obrázek uživatelky
profil
ano já jsem s tím skončila,bohužel máma ani táta mi nemají jak pomoct :( Děkuji...
Obrázek uživatelky
profil
to nechápu že jste s takovým člověkem jako je Pepa. Člověk závislý na drgach. Jaký to bude příklad pro Vašeho syna? Vždy se najde řešení! Rodiče pomůžou,nebo nějaké prozatimní azylové bydlení! Ale s někým takovým bych rozhodně nebyla co by to byl za život? Doufám,že vy už jste s drogami už skončila?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles