Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mrazem sušené masové pamlsky Carnilove Raw Freeze, tak vypadá motivace

29. 04. 2024 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Zná to každý chovatel. Jsou šelmy, které ochotně přijímají jakékoliv krmivo a dělají doslova „psí kusy“ i za kus rohlíku a jsou tací, jenž nemají na práci nic lepšího než školit svého páníčka o tom, co je a není dobré. Navíc chovatel stojí – kromě chuťové atraktivity – i před odpovědností nacházet to nejlepší složení pozitivně působí na zdraví čtyřnohého schovance. Odpovědí na obě otázky jsou mimořádně chutná a kvalitní holistická krmiva řady Carnilove vyráběná z čerstvého masa. A právě na ně navazují lyofilizované pamlsky Carnilove Raw Freeze. Protože krmivem výživa nekončí.

Mrazem vysušené pamlsky obsahují 94 % masa zpracovávaného v čerstvém stavu, což je „voda na mlýny“ psí mlsnosti. A protože je ve výcviku nejúčinnější motivace, jsou nové pochoutky ideálním nástrojem ke společnému tréninku. Ostatně nejde jen o povely, neboť málo co „okoření“ společný vztah páníčka se psem tak, jako chuťově explozivní dobrota.

Carnilove Raw Freeze











Díky tomu, že jsou pro psa tyto poloměkké penízky silným lákadlem, fungují dobře i jako tak zvaný topper, tedy příměs do suchého krmiva, jež někteří jedinci nepřijímají zrovna s chutí. Stačí je rozdrobit mezi granule, nebo celé kousky s nimi promíchat. Psí miska už nikdy nezůstane plná.

Mrazem sušené masové pamlsky Carnilove Raw Freeze, tak vypadá motivace
Carnilove Raw Freeze jsou k dispozici hned v pěti masových variantách. Z nich jsou dvě monoproteinové (jehněčí a krůtí maso) a nabízí se tak pro psy s alergiemi, citlivým trávením i speciálními dietními nároky. Další tři typy kombinují dvě proteinové složky, tedy kachní s kuřetem, lososa s krocanem a krůtí se zvěřinou. Lze tak vybrat verzi pamlsků s mimořádně stravitelnými proteiny, masem s vyšší energií, či bílkovinami dominujícími v obsahu omega 3 a 6 mastných kyselin působícími na zdraví (a krásu!) kůže i srsti.  
 
Žádné kompromisy mezi chuťovým zážitkem a zachování vysoké stravitelnosti, nebo obsahu potřebných živin a energie. To je ideální pomůcka pro odměňování, budování vztahu se psem i jako pomocník pro zatraktivnění granulovaného krmiva. Zjednodušeně: konec „vlažným“ reakcím na odměnu i krmivo, to je Carnilove Raw Freeze.


Carnilove Raw FreezeCarnilove Raw Freeze Lamb

Monoproteinový mrazem sušený pamlsek pro psy obsahující z 94 % jehněčí maso zpracovávané v čerstvém stavu. Je ideálním prostředníkem skvělé chuti jako odměna i ochucovadlo v suchém krmivu. Představuje lehce stravitelnou pochoutku vhodnou pro psí šelmy s alergiemi, citlivým zažíváním a speciálními dietetickými požadavky.
Cena: 139 Kč


Carnilove Raw Freeze Carnilove Raw Freeze Turkey

Monoproteinový mrazem sušený pamlsek pro psy obsahující z 94 % krůtí maso zpracovávané v čerstvém stavu. Je ideálním prostředníkem skvělé chuti jako odměna i ochucovadlo v suchém krmivu. Představuje lehce stravitelnou pochoutku vhodnou pro psí šelmy s alergiemi, citlivým zažíváním a speciálními dietetickými požadavky.
Cena: 99 Kč


Carnilove Raw Freeze Carnilove Raw Freeze Duck & Chicken

Multiproteinový mrazem sušený pamlsek pro psy obsahující z 94 % kachní a kuřecí maso zpracovávané v čerstvém stavu. Je ideálním prostředníkem skvělé chuti jako odměna i ochucovadlo v suchém krmivu. Představuje energeticky vhodnou a extra stravitelnou pochoutku poloměkké struktury ve tvaru penízku.
Cena: 99 Kč


Carnilove Raw Freeze Carnilove Raw Freeze Salmon & Turkey

Multiproteinový mrazem sušený pamlsek pro psy obsahující z 94 % lososa a krůtí maso zpracovávané v čerstvém stavu. Je ideálním prostředníkem skvělé chuti jako odměna i ochucovadlo v suchém krmivu. Díky vysokému obsahu omega 3 a 6 nenasyceným mastných kyselin posiluje zdraví srsti a kůže psa. Představuje energeticky vhodnou a lehce stravitelnou pochoutku.
Cena: 99 Kč


Carnilove Raw Freeze Carnilove Raw Freeze Venison & Turkey

Multiproteinový mrazem sušený pamlsek pro psy obsahující z 94 % zvěřinu a krůtí maso zpracovávané v čerstvém stavu. Je ideálním prostředníkem skvělé chuti jako odměna i ochucovadlo v suchém krmivu. Pro vyšší metabolizovatelnou energii je vhodný pro psy ve vyšší zátěží. Představuje lehce stravitelnou pochoutku.
Cena: 99 Kč



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !