Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 17.11. 2012

17. 11. 2012 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 17.11. 2012 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude věnovat obzvláště zajímavým tématům.

První reportáž pořadu Reportéři na vaší straně s datem 17.11. 2012 nese název odkoupení pohledávky. Půjčili jste peníze, zadlužili se – a už jste podnikli všechny možné kroky, aby se vám peníze vrátily, jenže marně? Přemýšlíte nad tím, že svou pohledávku prodáte? Tak se dobře dívejte, na co si při takovém kroku dávat pozor.

Reportéři na vaší straně 17.11. 2012V pořadí druhá reportáž pořadu Reportéři na vaší straně vysílaného 17.11. 2012 nese název hypotéka. Stavíte dům a berete si společně s partnerem hypotéku? Jste zamilovaní a říkáte, že papír na vypořádání věcí v případě rozchodu rozhodně nepotřebujete? Omyl, on se totiž rozejít může každý. Co vás pak může čekat, uvidíte právě teď.

Další reportáž se jmenuje bezreklamky. Pronajmout auto, plot nebo třeba střechu – už vám také přišla taková nabídka? Takové podnikání má ale několik háčků. Přijetí do jakési databáze stojí nemalé peníze. To přitom řada lidí vůbec neví, nebo to zjistí příliš pozdě. A místo zisku platí a platí.

Dále následuje reportáž zedník. Co když nedostanete zaplaceno za práci, kterou jste udělal, ale písemnou smlouvu na ni nemáte? Platí i ústní dohoda? Co vám může pomoci? Předposlední reportáž pořadu Reportéři na vaší straně nese název odtah auta. Odtáhli vám auto za špatné parkování, ale přestupek vám nakonec nebyl prokázán, jenže vy už jste zaplatili za odtah? Máte nárok na vrácení peněz? A kdo by vám je vlastně měl vracet?

Jako poslední se představí reportáž zlomená noha. Co se stane, když uklouznete na namrzlém chodníku a způsobíte si zranění? Máte nárok na odškodnění od toho, kdo se má o úpravu chodníků starat? A co všechno naopak hraje proti vám?

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 17.11. 2012 od 18.00 hod. na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !