8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mých 9 měsíců

14. 11. 2016 | Vaše příběhy
Právě jsme se přestěhovali s Pepou ke kamarádovi, jelikož nás jeho babička, kde jsme předtím bydleli, vyhodila. Měl pěkný byt a nájem po nás taky žádný nechtěl, což bylo pro nás velice vyhovující v té době. Asi měsíc nato jsem nedostala měsíčky a mně bylo hned jasné, že se něco děje. Udělala jsem si těhotenský test, byl samozřejmě pozitivní. Pro jistotu jsem udělala ještě další 4 a opravdu - na všech byli duchové :) Já měla radost, ale zároveň jsem se bála, co na to asi řekne Pepa.

Chtěla jsem to mít za sebou a pro mě radostnou novinu jsem mu řekla ihned, co přišel z práce. Jeho první slova byla, jestli si to nechám a jestli nechci jít raději na potrat. Trochu mě to zarazilo, ale tak trochu jsem to čekala od něj. Jeho vždycky zajímali jenom kamarádi, tráva a alkohol. Zkrátka jsem věděla, že je ještě nevyspělý a že taky není na rodičovskou roli připravený.
Bylo mi to jedno. Já byla rozhodnutá si dítě nechat a jemu jsem řekla, že buď mě chce i s dítětem, nebo že se rozejdeme. Vím, trošku sobecké rozhodnutí, ale já viděla možnost, jak se dostat z těch hrozných problémů a jak být šťastná.

mých 9 měsícůDala jsem mu pár dní, aby se mu to uleželo v hlavě. Nakonec mi řekl, že si to malé necháme :)    Já měla radost a hned jsem to oznamovala rodině a známým. Ti měli také velikou radost. Následovala kontrola u MUDr., kde mi těhotenství potvrdila. Všechno probíhalo v pořádku, tak jak má. Pepa se ale nechoval, jako by měl doma těhotnou partnerku. Chodil stále za kamarády, kolikrát nepřišel domů i 2-3 dny. A když už byl doma, tak se našemu miminku nijak zvlášť nevěnoval. Neptal se mě, jak se mám, jestli mě něco nebolí, jestli něco nepotřebuju. Zkrátka vůbec nic. Už jsem si i myslela, že se s ním rozejdu, protože jsem tušila, že to nemá smysl, když se o mě nezajímá - natož o to malé nevinné miminko, co jsem nosila pod srdcem.

Dny a měsíce ubíhaly jako voda, u Pepy žádná změna nenastala. Jednou přišel domů z práce a obejmul mě zezadu a přes bříško:)  Byl to fakt krásný pocit. Asi mu to došlo, jak se ke mně choval. Pak od té doby byl na mě překvapivě hodný, dokonce mi i zavazoval tkaničky u bot, když jsem se nemohla přes břicho už ani ohnout :)  Druhý den jsem šla na vyšetření a doktorka mi oznámila, že se jí nelíbí moje oteklé nohy a nějaké výsledky vyšetření. Musela jsem do nemocnice na pozorování.

Začala jsem se otevírat a mé tělo se připravovalo na předčasný porod. Ležela jsem tam pár dní a pak mě pustili domů s tím, že na porod je ještě brzy... Dva dny nato mi v noci praskla voda, já byla totálně vyplašená a nevěděla jsem, co mám dělat, všude byla plodová voda -  po zemi, přes celou chodbu, obývák a byla dokonce i v kuchyni :)  Pepa vylítnul z postele a odvezl mě do porodnice. Před porodnicí mi řekl, že jede domů, že u toho být nemusí :)

Nikoho jsem v tu dobu neměla, nikdo mi psychicky nepomáhal, bylo to strašný... Druhý den, po šílených bolestech a trápení, se mi narodil synek Matyáš. Byla jsem a jsem šťastná, že ho mám, ale Pepovi to do smrti neodpustím, že mě tam nechal samotnou.

Maminka24 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
"S neřádem špatně, bez něho ještě hůř."Smajlík Nevím, zda je to pravda, ale takové necitu bych vedle sebe asi nesnesla.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
príbeh skôr smutný ako zaujímavý,predpokladám,že už s tým necťákom nežiješ.to je lepšie byť sama s dieťatkom ako s takým človekom bez srdcaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles