Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Návštěva sauny, na kterou nikdy nezapomenu

12. 07. 2013 | Vaše příběhy

Ten den jsem opět navštívila naše lázně se saunou s utkvělou představou, že zhubnu. Chodím sem pravidelně již několik let, většinou v průměru dvakrát týdně. Teď jsem se ale cítila hodně provinile. Nejen, že jsem nezhubla, ale má váha stoupala poslední měsíce strmě vzhůru. Jak dlouho jsem se vlastně nevážila?

S osuškou ovinutou kolem svého kyprého těla jsem se blížila k finské sauně. Naše sauny jsou společné pro muže a ženy a digitální váha trůní právě před saunou. Kolik tak můžu vážit? Třeba jsem něco už zhubla a ani o tom nevím? Zvážím se! Nikdo v prostoru před saunami nebyl. Pár lidí bylo v převlékárně opodál, dva muži právě v bazénku a ostatní v sauně. A tak jsem se kradla k váze.

Musím to provést rychle, než někdo přijde a uvidí společně se mnou to hrozné číslo! Jak jsem si to tak rázovala k váze, podklouzly mi nohy na mokru. Osuška letěla pryč a já, úplně nahá, jela ke skleněné váze. Charakteristické „plác“ přilákalo dav zvědavců. Dojela jsem k váze a cítila tupou bolest ve své zadnici. Seděla jsem na váze a cifra, kterou jsem viděla nejen já, ale i dav přihlížejících, byla ještě vyšší, než jsem předpokládala.

návštěva saunyJeden stařík se nade mnou smiloval. Podal mi mou osušku ležící opodál a dokonce mi podal i ruku, abych se ze země posbírala. Rudá jsem byla až za ušima. Po stehně mi stékala horká krev, jak jsem se praštila nebo řízla o skleněnou desku váhy. Do sauny jsem už nešla. Rozhodla jsem se, že si alespoň zaplavu v bazénu. Tak jsem si zase oblékla plavky a šla tam. Už jsem byla ve vodě po kolena, když mě plavčice z bazénu vykázala. Ukazovala na krev, která mi tekla po stehně. Vypadalo to, jako bych měla své ženské dny. Ani jsem jí nevysvětlovala, že jsem vlastně zraněná kvůli jejich kluzké podlaze. V šatně jsem si ošetřila rozseklý zadek studenou vodou, chvilku si odpočinula a nakonec jsem proklouzla alespoň do vířivky. Tam jsem strávila zbytek dvouhodinové návštěvy.

S předsevzetím, že si příště budu brát s sebou do lázní gumové botky, jsem se vracela domů. Pro své tělo jsem toho ten den moc neudělala. Druhý den jsem zašla za kamarádkou. Protože je přibližně stejné postavy jako já, taky je jí pěkný kousek, řešíme většinou při svých kávových dýcháncích právě postavu a děti. Nyní mě překvapila, když sotva jsem dosedla, zašvitořila: „Já nevěděla, že už vážíš ….át kilo. To už jsi na tom stejně jako já.“ „A jak víš, že vážím …át kilo?“, dotázala jsem se. „No, vím,“ řekla stroze. Já ale chtěla znát pravdu. A tak mi pak řekla: „No, můj brácha byl včera v sauně.“

Tak nejen, že jsem se ztrapnila před cizími, on tam byl ještě bratr mé kamarádky a předmětem jeho debat se stala má váha! A tak MUSÍM zhubnout. To proto, abych až sebou zase někde praštím na váhu, sklidila obdiv a nestala jsem se jen předmětem do diskuze o obezitě…


Kapucínek K. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Návštěva sauny, na kterou nikdy nezapomenu:

Návštěva sauny, na kterou nikdy nezapomenu
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj, jak jste na tom s thajskými masážemi? Vyhovují vám? Nikdy jsem na takové masáži nebyla, přemýšlím právě, že si tady v Praze nějaké najdu a zkusím to, ale zajímají mě vaše názory.
Obrázek uživatelky
profil
hlavně,že zranění nebylo vážnéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nedělá dobře, ale chodím do páry a tu máme také společnou.
Hezký článek.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tve clanecky nikdy nezklamou !!!!!! hlavne ze ses neporanila nejak hur; jinak to s tim brachou kamaradky
nema chybu
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkspíše to zranění - jinak by mi to bylo šumák....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles