Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechte mě být!!!

25. 09. 2010 | Vaše příběhy
Jednou, když jsem byla malá holka, tak jsme bydleli na vesnici. Jít do obchodu a nakoupit jídlo bylo skoro nemožné. Naštěstí do města jezdil autobus. Jednou se mě ve škole holky zeptaly, jestli bych nechtěla jet s nimi do města. Samozřejmě, že jsem chtěla. Ale později jsem se dozvěděla, že to má jeden malý zádrhel, no vlastně trošku větší.

Měly jsme si obstarat odvoz. My jsme auto neměli, tak mi nezbylo nic jiného než jet autobusem. Když jsem to řekla doma, mamka mi řekla, že ne a táta mi to výslovně zakázal. Byla jsem z toho moc smutná. Když jsem to řekla kamarádkám, místo aby mě utěšily nebo aby mě vzal někdo s sebou, se mi vysmály. Tak mi nezbývalo nic jiného než...utéct! Vím, že to nebyl nejlepší nápad, ale já do toho města chtěla tak moc jet.

Tak jsem kámoškám řekla, ať se mnou počítají. Tak jsem si vysypala z prasátka 100 Kč, byly to moje celoživotní úspory, a tajně se tam vypravila. Když jsme všichni dorazily na smluvené místo začalo se nakupovat. Byly jsme Vendy (to byla naše hlavní kamarádka) rozdělené do skupinek. Já byla s Uršulou a s Kiki. No a tak jsme vyrazily.

Nejdříve jsme šli na oblečení. Já si koupila heboučký šál, Uršula kabelku s pravé kůže a Kiki čepici. Potom jsme šli do restaurace. Já si dala s Kiki na půl rýži s uzenou rolkou a Uršula horkou čokoládu a trubičku. Moje úspory byly na dně. Pár drobných jsem měla na cestu zpátky a zbývalo mi už jen 20 Kč! Řekla jsem si, že to nevadí. Ale pak mě čekalo nemilé překvapení. Když jsme šli po ulici přepadl nás lupič!

Chtěl po nás peněženky. Já jsem v ní měla jen tu dvacku, ale holky v ní měly ještě 100 Kč! Holky mu ji daly, ale já jsem si řekla, že budu silná. Vzpurně jsem řekla: NE!!! A on mě chytil pod krkem. Ještě jsem z posledních sil zakřičela: NECHTE MĚ BÝT!!!! Holky asi byly hodně vystrašené a proto asi utekly. Vlastně utekla jen Kiki, Uršula bojovně vzepřela ruce a začala ho kopat do nohy. Ten mě pustil a vytáhl nůž. Lekla jsem se. Tady končila sranda! Ale v tom mu ten nůž vyrazil policista z ruky. My mu horečně děkovaly a vydaly se na autobus. A co Kiki? Ta zase NÁM děkovala, že jsme ji zachránily peníze.

Elis98
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
měly jste asi hodně velké štěstí
Obrázek uživatelky
profil
že to tak dopadlo!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles