8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nenechte se rozhodit hormony. Máme pro vás tipy na užitečné pomocníky z přírody

19. 02. 2024 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Přecitlivělost a náladovost. Chuť tu na sladké – tu na slané. Noční pocení. Možná to samy znáte. Hormony dokážou ženám připravit pár náročných dní v měsíci, ale i delší období, třeba v případě menopauzy. K regulaci hormonální aktivity napomáhají přírodní látky a my pro vás máme tipy, na které vsadit.

Pokud se ve své kůži necítíte před pravidelným cyklem, zkuste pupalku dvouletou, která podporuje premenstruační komfort. Výborně se hodí i kontryhel obecný, který navíc blahodárně působí také na zdravé trávení a normální stav kostí a kloubů.


Nenechte se rozhodit hormony. Máme pro vás tipy na užitečné pomocníky z přírodyMenopauza v suchém triku


V souvislosti s menopauzou stojí za pozornost jetel luční, který se vyznačuje vysokým obsahem izoflavonů. Ty se prostorovou strukturou podobají estrogenu, tedy ženskému hormonu, jehož hladina s příchodem klimakteria klesá. Rolí izoflavonů v žádném případě není tyto hormony nahradit. Mají však jemný harmonizující účinek právě na projevy, které menopauzu provází. Navíc příznivě působí i na stav kůže a kostí. Průběh menopauzy může příznivě ovlivňuje ploštičník hroznovitý, tedy přírodní antioxidant, který rovněž přispívá ke správné činnosti lymfatického systému a k normálnímu stavu kostí a kloubů.

Z něj si můžete připravit například skvělý čaj. „K přípravě budete potřebovat jednu kávovou lžičku sušeného kořene ploštičníku, kterou zalijete 300 ml studené vody. Pomaluji přivedete k varu a vařte cca 10 minut. Poté nechte ještě dalších 15 minut louhovat. Pak už stačí přecedit přes jemné sítko a vychutnat si nápoj. Dopřávejte si maximálně 2 hrnky denně, a to po dobu 3 týdnů. Poté si udělejte týdenní pauzu,“ radí zkušená bylinkářka Dita Oškerová.

Hormonální rovnováhu pomůže udržet meduňka lékařská a také šalvěj lékařská. Poslední zmiňovaná je u žen v přechodu velmi oblíbená, protože zároveň přispívá k udržení normální míry pocení. 


Kombinace bylin pro ženy v každém věkuLiftea hormonální komfort


Extrakty všech výše uvedených bylin obsahuje doplněk stravy s příznačným názvem Liftea Hormonální komfort. Česká značka, která dlouhodobě sází na sílu přírody, do jeho složení zařadila i vitamín B6. Ten kromě regulace hormonální aktivity podporuje také správnou činnost nervové soustavy. Nechybí ani vitamín C, který mimo jiné napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Dlouhý seznam obsažených bylin zahrnuje rovněž kotvičník zemní, jehož plody přispívají ke správné funkci močové soustavy a reprodukčního systému. Užitečnou složkou je i pupalkový olej. Doplněk stravy Liftea Hormonální komfort může přispět k pohodovějšímu prožití období kolem menstruace, ale také během menopauzy. Má praktickou formu tobolek. Pořídíte ho ve vybraných lékárnách a také z pohodlí domova přímo na www.liftea.cz
Doplněk stravy nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nenechte se rozhodit hormony. Máme pro vás tipy na užitečné pomocníky z přírody:

Nenechte se rozhodit hormony. Máme pro vás tipy na užitečné pomocníky z přírody
Nenechte se rozhodit hormony. Máme pro vás tipy na užitečné pomocníky z přírody
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
31. 03. 2024 17:17 Sebrán "Zajíc" za 20 bodů
31. 03. 2024 17:13 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
31. 03. 2024 17:09 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
31. 03. 2024 17:04 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
31. 03. 2024 17:01 Sebrán "Beránek" za 15 bodů
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil


Termín: 17,00-17,15 hodin- BERÁNEK
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles