8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nestaňte se antihrdiny večerního zpravodajství!

18. 01. 2016 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Pokaždé když večer pustíte televizi, mají zpravodajství mapující události uplynulého dne podobný scénář. Mezi zprávami z politiky, kultury a sportu se objeví úraz, který byl výsledkem nedostatečné prevence. A všimněte si, že často se tyto úrazy stanou dětem na kole! Nenechte proto žádný prostor pro kompromisy pokud jde o bezpečnost. Nechcete přece být v hlavních zprávách v této pozici!

Jak správně vybrat

dětskou helmu na kolo?


Kvalita dětské helmy na kolo rozhodne, jak vážný úraz může být. Dejte si proto s výběrem opravdu záležet! První a velmi důležitý krok je přesné změření obvodu hlavy dítěte. Měřit můžete například krejčovským metrem, který použijeme přibližně centimetr nad obočím. Až budete mít přesné číslo, můžete přejít k samotnému hledání vhodné dětské helmy na kolo. Zapojte do výběru i svoji ratolest! To jak přilba působí na venek je také velmi důležité, protože to se projeví v tom, jaký vztah dítě k helmě bude mít.

dětská helma na kolo
Dětské cyklistické helmy mají při úplném zapnutí obvod nejméně 44 cm. Rozměry jdou od této velikosti dál, a nejčastěji se setkáte s klasickým značením „S“, „M“, “L“. Nebude tak problém sehnat dětskou helmu na koloi pro ty nejvyvinutější hlavičky! Je důležité raději zkoušet dvakrát, a nedat se ovlivnit rozmrzelými dítky, protože většina při zkoušení dětských helem na kolo moc trpělivá není. Dejte si pozor, aby helma nepřepadávala dopředu, a to ani při rozepnutí! Dále by přední část přilby neměla přepadávat dopředu, a pod rozepnutý řemínek by se měly vejít maximálně dva prsty!

Dítě může mít helmu rádo!

Dětská helma na kolo se může zdát jako neoblíbená věc, ale správná volba může i toto změnit! Vzhled udělá svoje, a rázem se z helmy stane nepostradatelný doplněk, bez kterého dítě již nebude chtít vyjet.

Navštivte nás na E-shopu Cool kola, uvidíte sami!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nestaňte se antihrdiny večerního zpravodajství!:

Nestaňte se antihrdiny večerního zpravodajství!
Nestaňte se antihrdiny večerního zpravodajství!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
20let jsem prodávala ve sportuSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles