8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oblíbené krmivo pro psy Brit Care s jehněčím Small Breed a Senior je zpět!

15. 12. 2023 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Brit Care s jehněčím










Brit, česká značka krmiv pro domácí mazlíčky, vyslechla své zákazníky. Do prodeje se proto vrací oblíbená krmiva s jehněčím masem určená pro malá plemena a psí seniory. Původně byly tyto receptury nahrazeny jinými, ale ukázalo se, že chovatelům a jejich psím parťákům tyto dvě varianty granulí citelně chybí.

Oblíbené granule Brit Care s jehněčím ve variantě Small Breed i Senior nově najdete v řadě Brit Care Hypoallergenic. Obě receptury jsou bezlepkové a monoproteinové, obsahují tedy jen jeden druh živočišné bílkoviny. Hodí se pro všechny psy a zejména pro ty s rizikem rozvoje potravinové alergie či intolerance v podobě kožních a zažívacích problémů. Citlivějším psům prospějí i probiotika, která posilují imunitní systém a udržují v rovnováze trávení. Přidaný ostropestřec mariánský ochraňuje zdraví jater, čistí i podporuje celkový metabolismus a pomáhá odolávat sezónním alergiím.Brit Care Senior Lamb
 

Jehněčí pro psí seniory


Hypoalergenní receptura Brit Care Senior Lamb je určená pro psy všech plemen starší sedmi let. Granule jsou bohaté na vlákninu, která pomáhá u psích seniorů regulovat hmotnost. Jehněčí bílkovina je zase unikátní v tom, že slouží k tvorbě a obnově svalů a podporuje také správnou funkci kardiovaskulárního systému a zraku. Psí parťáci v seniorském věku mívají problémy s klouby, a i na to bylo při výběru ingrediencí pamatováno. Krmivo pro tuto věkovou kategorii proto obsahuje chondroprotektiva na posílení kloubů a chrupavek.


Brit Care Adult Small Breed Lamb Jehněčí pro malá plemena


Menší plemena do 10 kg si také zaslouží prevenci výživou. Receptura Brit Care Adult Small Breed Lamb umožňuje, aby malí psíci nemuseli veškerou energii věnovat trávicímu procesu, ale i hrám a dovádění. Jehněčí je totiž skvěle stravitelný druh proteinu i pro psy s citlivým trávením. Přidaná probiotika navíc podporují růst pozitivních bakterií ve střevě, a tím aktivují přirozenou imunitu. Perfektní vzhled srsti a pokožky i její ochranu zajistí v krmivu obsažený lososový olej a také rakytník. Ten má kromě pozitivního vlivu na kůži blahodárný účinek i na celkové zdraví psího organismu.



https://www.krmivo-brit.cz/jehneci-receptury23/
 















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !