Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit

21. 09. 2016 | Televizní tipy
46. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Je čas skončit“ a sledovat jej můžete 21.9. 2016. Klára s Mikem zaspali a Klára je ve stresu, protože jí čeká první den v Grandu. Mike má špatnou náladu, protože neví, co bude dál. V Grandu je Klára zaskočena tím, že vidí Renátu na recepci, protože si myslela, že utekla.

Renáta se ve 46. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 21.9. 2016 snaží kamarádce namluvit, že chce v hotelu vyzkoušet všechny pozice. Ale Klára jí nevědomky potopí. Renátino image je ohroženo. I Junior nastoupil jako číšník a lže Robertovi, proč to tak je. A Robert pro změnu lže Juniorovi, proč si nakonec odchod z hotelu rozmyslel.

Ohnivý kuře - 46. díl - 21.9. 2016Klára je sice zvědavá, proč se Renáta vrátila a Junior dělá to, co se mu nařídí, ale hlavně se věnuje hotelu. Renáta se tváří, že jí fandí, ale přesvědčivá moc není. Nejvíce jí štve, že Kláře fandí nejen Trébl, ale i Leoš. Je rozhodnutá situaci změnit. A jedna informace jí přivedla na další geniální plán.

Kluci ve 46. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 21.9. 2016  dostanou rozhodnutí z hygieny. Hospoda je v pořádku. Ale první objednávka nedopadne zrovna nejlépe. A do toho zmaru se objevuje Robert s naprosto šílenou nabídkou. Burák vyletí jak čertík z krabičky. S nabídkou ale přijde i Klára. Burák nabídku odmítá, ale Mike souhlasí. Situace mezi kluky se přiostřuje. Ani návštěva matky Mikea nic nevyřeší. Naopak. Mike se s ní pohádá. A nejen s ní.

Ke Slepičkům ve 46. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 21.9. 2016 přijde zájemkyně o Malvínin elixír. Ale nabízí směšnou cenu. A Mašlíková se dozvídá, co dalšího Béda provedl. Situace začíná být kritická pro všechny.

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další. Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 46. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 21.9. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit:

Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit
Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit
Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit
Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit
Ohnivý kuře - 46. díl - Je čas skončit
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles