Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 40. díl - 31.8. 2016

31. 08. 2016 | Televizní tipy
40. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Prázdninová nálada“ a sledovat jej můžete 31.8. 2016. Mike má stále špatnou náladu ze setkání s bratrem. Burák se ho snaží rozveselit, ale marně. Mike se chová až nepřátelsky. I Klára se pozastavuje nad jeho chováním. Mike jí navrhuje, aby s Didi odjeli někam na prázdniny, ale Klára se nemůže uvolnit z práce a Mike uraženě odejde. V hospodě se pohádá s Burákem a urazí i Šimona. Za ním pak zajde s omluvou a vysvětlí mu, z čeho pramení jeho špatná nálada. Omluví se i Burákovi, ale ten je naštvanej.  

Burák, s Klárou a Šimonem se ve 40. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 31.8. 2016 sejdou a řeší, jak pomoci Mikeovi. Připraví pro Mikea všechny certifikáty a doporučení, které Mike kdy získal a nechají je zarámovat. Za Mikem přijíždí matka, aby mu vysvětlila Martinovo chování. Když s ní Mike přijde do hospody, je překvapený. Celá jedna zeď je plná jeho certifikáty, doporučeními, novinovými výstřižky a fotek. Mike je šťastný.

Ohnivý kuře - 40. díl - 31.8. 2016Renáta chce ve 40. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 31.8. 2016přesvědčit Trébla, že Robert s jeho obchodním partnerem budou lepší investoři, než nadnárodní společnost. Ale Trébl to odmítá, má dokonce připravenou smlouvu. Renáta rychle sežene pro Trébla, Leoše a Didi zájezd k moři, aby se jich zbavila na jednání.

Tréblovi se to sice nelíbí, ale podlehne Didi. Renáta ho ujistí, že se o schůzku s holdingem postará. Při jednání pak řekne, že mají zájemce, který je ochotný zaplatit daleko vyšší částku. Ale holding na její podmínky přistoupí.

Mašlíková málem dostane ránu do hlavy, když v pivovaru krade chmel, který ji pomáhá na lupenku. Malvína proto dostane nápad, že zkusí udělat z Jardova piva elixír. Nápad se ukáže jako dobrý a její „živá voda“ má úspěch.        

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: J. Ježková, R. Genzer, J. Šťastný, J. Hána, L. Molínová, M. Procházková, L. Benešová, P. Vacek a další. Režie: V. Balko.

Sledujte 40. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 31.8. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
já také Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dívám seSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles