Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ohnivý kuře II. - 82. díl - Na bitevním poli

1. 03. 2018 | Televizní tipy
82. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Na bitevním poli“ a sledovat jej můžete 1.3. 2018. Jana přistihne Verunu, když se líbá s Burákem. Chce po ní peníze z výhry. Veruna ji je odmítne dát a Jana jí vyhrožuje, že vše prozradí Karolíně. Jíša vyslechne jejich hádku a Janě něco takového rozhodně zakáže. Jana si z táty ale nedělá těžkou hlavu. Chce peníze a Verunu nesnáší. Je to ideální příležitost pomstít se jí.

Jarda netrpělivě čeká, kdy mu obchodní řetězec vyřídí kolky na Slepičkovici.  Venca mu připomene, že u celníků pracuje jeho bývalý spolužák. Jarda ho pozve do hospody a prosí ho, aby celý proces trochu popohnal. Spolužák souhlasí. Jeho kolega jde do lihovaru a tam objeví spoustu nezdaněného lihu.  Je jasné, že to je velký problém. Když se Jarda lihu nezbaví, hrozí mu vězení.

Ohnivý kuře II. - 82. díl - Na bitevním poliV Grandu shánějí nového šéfkuchaře. Objeví se Dražan. Má skvělá doporučení, Grand zná, ale chce fůru peněz. Svěcený je rozhodně proti. Radek se rozhodne pozvat další šéfkuchaře a udělat souboj kuchařů, aby si hosté mohli sami vybrat, kdo jim bude příště vařit. Akce má ale nečekaného vítěze.

Kohout musí stále vymýšlet nové způsoby, jak se vyhnout svým závazkům vůči Aleně. Rád by to vyřešil jednou pro vždy. Broněk přijde s jednoduchým řešením. Musí jí najít jiného partnera. To ale není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Kohoutovo vysvobození přijde z nečekané strany.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. DOlanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 82. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 1.3. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !