Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pěstujeme magické rostliny

3. 10. 2009 | Knižní tipy

Název knihy: Pěstujeme magické rostliny
čarodějná zahrada
Autor: Ellen Duganová
Nakladatelství: Grada
Termín vydání: 02.09.2009
Rozměry: 14×21 cm 
Vázaná vazba
Počet stran: 224 stran
Cena: 249 Kč

Fascinují vás stromy a květiny, byliny a jiné rostliny, které vás obklopují? Poznejte jejich tajemný jazyk a magické schopnosti a vytvořte si svou vlastní čarodějnickou zahradu. Představte si, že žijete v chaloupce obklopené květinami.

Jak vám roste vaše magická zahrada? Učení o bylinkách a květinách pochází ze starověku, stejně jako praktiky vytváření vlastní magické zahrádky. Fialky, rozmarýn a řebíček přitahují víly. Jabloň vám může přinést zdraví i lásku.

obal-knihyA co kruh z kamenů někde v zastrčeném koutku? Kouzelné zahradnictví je důvěrný přístup k přírodě a snaha začlenit ji zpět do světového náboženství. Ať už žijete v malé chaloupce v lesích, v domě na předměstí či v městském bytě s balkónkem, čeká vás mocné a okouzlující království.

O autorovi

Ellen Duganová žije se svou rodinou v Missouri. Má za sebou mnoho let praxe v lesní školce a zahradním centru a příležitostně se věnuje také úpravám krajiny a zahradní architektuře. V roce 2000 získala titul v zahradnictví na univerzitě v Missouri. Od konce 80. let se vážně zabývá magií. Byla iniciována v tradici Wicca.

Tuto knihu Pěstujeme magické rostliny - čarodějná zahrada zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada .

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pěstujeme magické rostliny:

Pěstujeme magické rostliny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !