Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petra Špalková rozbila Zounarovi o hlavu květináč

6. 01. 2010 | Televizní tipy

S novým rokem pro vás máme dvojitou dávku pořadu Hádej, kdo jsem! Každé pondělí a každou středu od 20.00 můžete hádat společně s Petrem Vondráčkem a svými oblíbenými hadači. Budou tentokrát úspěšní a uhodnou milou a talentovanou herečku Petru Špalkovou?


Petra hrála postavu letušky Lucie Jumblattové v seriálu Letiště, proto nebylo pro její kolegy zase tak těžké určit, kdo usedl vedle Petra Vondráčka. „Rozdrtila mně o hlavu květináč a zabila tři lidi!“ práskl na již odhalenou kolegyni Martin Zounar, který s ní nedávno točil nový titul. Petra, která je sestra herce, režiséra a producenta Jakuba Špalka z divadelního spolku Kašpar, hraje už od pěti let. I když pochází z rodiny pevně spjaté se světem fotbalu, odjakživa chtěla být herečkou, Narodila se v roce 1975 v Brně, její tatínek byl fotbalový rozhodčí a maminka pracovala jako sportovní funkcionářka.


porotaUž jako malá hrávala i s Jakubem v inscenacích Dětského studia brněnského Divadla Na provázku. Po maturitě studovala čtyři semestry divadelní vědu na Univerzitě Karlově, nakonec ale dala přednost divadelní praxi. Účinkovala nejprve v bratrově divadle, v roce 1996 nastoupila do pražského Činoherního klubu, kde se objevila např. v představeních Skleněný zvěřinec, Tři sestry nebo Zkrocení zlé ženy. V roce 1997 hostovala v Divadle v Dlouhé a v téže době se stala držitelkou ceny Thálie jako talent roku. Získala i další prestižní ocenění Alfréda Radoka, od roku 2005 je členkou souboru Národního divadla.


Ve zlaté kapličce skvěle ztvárnila Lízu Doolittlovou v Pygmalionu a přes své mládí už dokonce pět let vyučovala na Pražské konzervatoři. Petra Špalková ale není jen kritikou ceněná divadelní herečka, zahrála si také v seriálech a filmech. Role maminky ve snímku Smradi byla zatím na stříbrném plátně její největší. Herečka se rozvedla a znovu zamilovala a nedávno se stala sama maminkou i v  životě. Na „prknech, která znamenají svět“, proto momentálně nehraje. S péčí o dítě jí pomáhá maminka a partner. Petra se zatím věnuje jen drobné práci pro rozhlas nebo televizi.


Jak to bylo s rozbitým květináčem a Martinem Zounarem?


Dívejte se další premiérovou epizodu pořadu Hádej, kdo jsem! ve středu 6. 1. ve 20.00 na Primě.


 

Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Petra Špalková rozbila Zounarovi o hlavu květináč:

Petra Špalková rozbila Zounarovi o hlavu květináč
Petra Špalková rozbila Zounarovi o hlavu květináč
Petra Špalková rozbila Zounarovi o hlavu květináč
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles