Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Posilněte obranný štít své imunity před podzimní vlnou viróz

20. 10. 2021 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Koronavirus nezmizel. Spíše naopak, čísla nakažených opět rostou. Ve velkém se šíří rýma a přibývá nachlazených. K tomu všemu klepe na dveře pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas posílit svou obranyschopnost. Během letošního podzimu bude čelit pořádnému náporu. Chcete-li zůstat fit, pak nezapomínejte na vitaminy a minerály. Pomoc najdete také v přírodě.    

Supervitamin a ty další


Základem úspěšného boje je rozhodně dostatečný přísun vitaminů a minerálů. K něm nejdůležitějším vitamínům patří céčko a déčko.
Naturevia ImunoHelpOba tyto vitaminy jsou nezbytné pro život a mají v těle mnoho důležitých funkcí. Pokud jde pouze o jejich dopady na imunitu, pak se jejich nedostatek nejčastěji projevuje zvýšenou nemocností a únavou. To, že nejde o pouhé dohady ale fakt, prokázali vědci ze Sussexské univerzity. Podle dat z jejich výzkumu se vystavujete třikrát až čtyřikrát většímu riziku, že chytíte respirační onemocnění, chřipku či covid, jestliže vám vitamin D dlouhodobě chybí. Z toho důvodu byste na tento supervitamin měli myslet a pravidelně ho užívat. Co se týká minerálů, pak je zcela zásadní zinek, který podporuje tvorbu, množení a aktivaci imunitních buněk.


Šípek, rakytník a echinacea


Stejně tak je to s céčkem. To obsahuje celá řada plodů. K nejznámějším patří citrusy. Ovšem ještě o něco bohatší na něj jsou šípky a rakytník, i proto jsou extrakty z těchto oranžovočervených plodů v posledních letech takovým hitem. Přírodní vitamin C z těchto plodů je pro organismus vysoce vstřebatelný a využitelný. Vysoké oblibě se těší také echinacea. Ta sice vitamin C neobsahuje, ale může nabídnout jiné zdraví prospěšné látky, které přispívají k udržení zdraví horních dýchacích cest, což je v době respiračních onemocnění opravdu důležité.
Naturevia ImunoHelp


Vše v jednom


Pokud si právě sepisujete dlouhý seznam, co vše musíte v lékárně koupit či na procházce natrhat, pak přestaňte Existuje totiž mnohem snadnější cesta, jak tělu dodat všechny látky. Tou je novinka Naturevia ImunoHelp, jež obsahuje extra silnou dávku vitaminů C a D3, organicky vázaného zinku a také přírodní extrakty z echinacey, rakytníku a šípku. Stačí jedna kapsle denně a budete mít zajištěný dostatečný přísun všeho potřebného.

Kvalitní doplňky stravy, pestrá strava bohatá na vitaminy, dostatečný odpočinek a také pohyb na čerstvém vzduchu vám společně pomohou pořádně „nakopnout“ vaši obranyschopnost a připravit ji na podzimní nápor viróz. A kdyby vás nakonec přece jen nakonec nějaký ten vir přemohl a ulehli byste s ním do postele, hřát vás může to, že jeho vítězství není na dlouho. Díky dobré kondici budete zakrátko opět fit.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
3Smajlík
Obrázek uživatelky
profil

2.
Obrázek uživatelky
profil
2
Obrázek uživatelky
profil
Kolik máte naplněných pokladnic?? Já zatím 5Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Druhé Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles