Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přerušovaný půst

16. 10. 2021 | Vaše příběhy
Vážené chytré ženy, velmi dlouho jsem přemýšlela, jakým tématem přispět mezi Vás, protože jsem tu dnes vlastně poprvé. Chtěla bych se s Vámi podělit o dobrou zkušenost. Jsem už důchodkyně a prošla jsem několika životními etapami.

Mezi ně určitě patří i ta, kdy se my ženy začneme zabývat skutečností, proč máme najednou vyšší váhu, než bychom chtěly mít. A přitom nenacházíme důvod, protože jsme rozhodně nezměnily své návyky natolik, aby k takové změně došlo. Do takové situace jsem se já dostala přibližně po 50. roce života. A s kily navíc se prakticky potýkám stále, i když nyní už jsem snad na správné cestě, abych se jich zbavila. Prosím, nechtějte změnu své váhy rychle a buďte trpělivé. Čím rychleji zhubnete, tím rychleji se na Vás usměje jojo  efekt a budete zpátky na začátku, mnohdy ještě s větší váhou. Několikrát jsem zkoušela všechny možné diety, marně… Počítala jsem kalorie, vážila jídlo, marně…   a věřte, že je daleko jednodušší způsob, který opravdu funguje.

Jmenuje se přerušovaný půst. Zapojila jsem se do tohoto  pokusu v červnu letošního roku a ze své pro mne už hrozivé váhy jsem celkem v pohodě sundala 9 kilo. Ale to ještě není můj cíl, protože chci svoji váhu snížit o 25 kilo. Teď už vím jistě, že to půjde.

A v čem přerušovaný půst spočívá? Samy si určíte, kolik hodin chcete jíst a kolik hodin budete hladovět. Vůbec nepřebírám potraviny, které bych jíst měla - neměla, chtěla - nechtěla. Jím všechno bez omezení.

Můj vzorec je 6/18 a mám ho upravený tak, že jím od 9 hodin dopoledne do 15 hodin odpoledne  (to je těch 6 hodin). Pak už nic, jen pít, nejlépe vodu (to je těch zbylých 18 hodin).
Chcete to také zkusit? Vřele doporučuji.

Zdraví Vás Jana

JanaMorcip - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to bych se v noci nevyspala jaký bych měla hlad..
Obrázek uživatelky
profil
Nemáte ale při takové dietě strach z jojo efektu, když s tím přestanete?
A nebo vydržíte pořád takto jíst/nejíst?
Obdivuji Vás, neumím si to představit.
U všech diet jsem se dočetla, že člověk nesmí mít hlad. A nejíst od 15 hodin? To mi přijde fakt hladové.Smajlík

Obrázek uživatelky
profil
to bych asi nedala Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu to fuSmajlíknguje!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles