8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč vaše pleť touží po kyselině hyaluronové zvenčí i zevnitř?

28. 08. 2023 | Krása
-Komerční sdělení-

Snaha o mladistvou a zářivou pleť je pro mnoho žen cestou plnou zkoušení různých produktů a ošetření. Jednou ze složek, která v tomto hledání vyniká, je kyselina hyaluronová. Pojďme se na tuto zázračnou látku podívat detailně.

Co je kyselina hyaluronová?


Kyselina hyaluronová je látka přirozeně se vyskytující v naší pokožce. Je zodpovědná za udržování hydratace, plnosti a mladistvého vzhledu pokožky.

S přibývajícím věkem se přirozená hladina kyseliny hyaluronové v naší pokožce snižuje. To může vést k vysušování, jemným vráskám a ztrátě pružnosti. Znovu navýšením této hladiny můžeme obnovit přirozený lesk a hladkost pleti.

Molekulární hmotnosti kyseliny hyaluronové a jejich význam


Kyselina hyaluronová na pleťPovrchová hydratace pomocí větších molekul
Větší molekuly kyseliny hyaluronové působí na povrchu pokožky. Působí jako bariéra, zadržují vlhkost a dodávají pleti hydratovaný svěží vzhled.

Hloubková hydratace s menšími molekulami
Menší molekuly naopak pronikají do hlubších vrstev pokožky. Poskytují hydrataci zevnitř, řeší hlubší vrásky a podporují tvorbu kolagenu.


Lokální aplikace vs. vnitřní doplňky


Výhody aplikace přímo na pokožku

Používání produktů péče o pleť s kyselinou hyaluronovou může nabídnout okamžitou hydrataci. Pomáhá snižovat výskyt jemných vrásek a dodává pleti hladký a svěží vzhled.

Vliv konzumace doplňků stravy

Užívání doplňků stravy s kyselinou hyaluronovou může přinést výhody dlouhodobé. Nejenže zlepšuje hydrataci pokožky, ale také podporuje celkové zdraví kloubů a očí.

Profesionální složení kosmetiky Hyalderma


Výrobci kosmetiky Hyalderma si vzali za cíl vytvořit kosmetiku, která bude obsahovat 3-5 druhů molekulárních hmotností kyseliny hyaluronové. Výzkum a vývoj trval několik let. Sestavit receptury, které budou vysoce hydratační a současně příjemné na pleti není jednoduché. Ale podařilo se. Hyalderma je řada jemně parfemovaných osvěžujících krémů a sér, které hydratují jak povrchové, tak hlubší vrstvy pleti. 

kosmetika Hyalderma























V Asii oceňovaná kyselina hyaluronová ExceptionHYAL® Star


Pro ty, kteří hledají vnitřní podporu zdraví své pleti, je důkazem účinnosti patentovaná kyselina hyaluronová ExceptionHYAL® Star, která se umístila na prvním místě v rámci soutěže NutraIngredients Asia Awards v kategorii Beauty from within (Krása zevnitř). Tato soutěž oceňuje světově nejlepší ingredience v odvětví výživy a doplňků stravy. Látku v koncentraci, kterou doporučují klinické studie (200 mg na den pro zvýšení kyseliny hyaluronové v těle o 40 % do 6týdnů), obsahují například Collamedic kapsle s kyselinou hyaluronovou a kolagenem.


Zpomalit stárnutí pleti jde, když víte, jak na to!

Kyselina hyaluronová mění pravidla hry v péči o pleť. Ať už se aplikuje lokálně, nebo se užívá jako doplněk stravy, slibuje odhalit tajemství zářivé a mladistvé pleti.

kosmetika Hyalderma

























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !